Articol publicitar

Mergi în vacanţă în Europa, cu bani puţini!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
asigurari

Vara aceasta te poţi relaxa şi distra în voie, fără a depăşi bugetul pe care îl ai. Am selectat pentru ţine câteva destinaţii, ca tu să te poţi bucura în voie de vacanţa mult visată.

Asigură-te că iei cu tine o asigurare de călătorie pentru a te scăpa de costurile extra care ar putea apărea.

Locaţiile cele mai accesibile

Bulgaria este una dintre cele mai potrivite destinaţii dacă vrei să te relaxezi într-un mediu liniştit, la mare, fără grija costurilor. Mai ales datorită serviciilor „all inclusive” sau „ultra all inclusive” pe care le oferă majoritatea hotelurilor de pe litoral.

Litoralul turcesc vine în întâmpinare, nu doar cu delicatese specifice, ci şi cu tot felul de oferte pe gustul tău. Pune în bagaj şi o asigurare de călătorie, ca să te poţi bucura în voie de toate plăcerile pe care Turcia ţi le oferă. În plus, poţi vizita Istanbulul pentru  o adevărată oază de istorie şi civilizaţie turcească.

Pentru cei care vor să se aventureze mai departe, există întotdeauna city-break-urile în Lisabona, Portugalia, un oraş plin de obiective turistice. 

De asemenea, Roma se află în aceeaşi categorie de destinaţii captivante pentru turişti deoarece abundă în obiective turistice. Indiferent dacă este pentru prima dată, sau nu, Colosseumul şi Panteonul îţi vor capta privirea de fiecare dată. 

Gândeşte-te că singură ta grijă este să îţi faci bagajul!

După ce alegerea locului de vacanţă a fost făcută, UNIQA Asigurări îţi sugerează să te gândeşti că singura ta grijă este să îţi faci bagajul.

Cumpără una sau mai multe asigurări de călătorie, de la UNIQA Asigurări, până pe 29 iulie 2015 şi intri automat în tragerea la sorţi, unde poţi câştiga: un voucher de 1000 de euro de vacanţă/călătorie; 5 trollere; 10 genţi de voiaj sau 20 de rucsacuri.

Asigurarea de călătorie te protejează atât pe ţine, cât şi pe cei care călătoresc împreună cu ţine, de orice risc care poate apărea şi acoperă:

 -           cheltuielile medicale;

 -           costul de spitalizare în caz de accident;

 -           serviciul de urgenţă 24 de ore.

Despre UNIQA Asigurări

UNIQA Asigurări se număra printre liderii pieţei româneşti de asigurări generale şi furnizează servicii pentru peste 470.000 de clienţi, oferind un portofoliu complet de produse care respectă nevoile clienţilor şi tendinţele pieţei. Compania se preocupă permanent şi acordă o mare importanţă dezvoltării de produse şi de soluţii de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale şi stilului de viaţă modern şi dinamic. 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite