FOTO VIDEO Plimbare la 200 de metri înălţime: cel mai lung pod pietonal din lume a fost inaugurat în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTOGRAFII Daily Mail
FOTOGRAFII Daily Mail

Deasupra localităţii Krasnaia Poleana din sud-vestul Rusiei, în apropierea oraşului Soci, se întinde cel mai lung pod pietonal din lume, pe o distanţă de aproape 1 kilometru. Botezat SkyBridge şi deschis în această vară, spectaculoasa structură  suspendată la 200 de metri înălţime găzduieşte şi o instalaţie pentru amatorii de bungee jumping.

În luna iulie a acestui an a fost inaugurat cel mai lung pod pietonal din lume, o construcţie impresionantă cu o lungime de aproape 1 kilometru, care poate susţine până la 30.000 de persoane în acelaşi timp.


Podul tronează deasupra pădurii din valea Krasnaia Poleana, aproape de oraşul Soci, oferindu-le turiştilor ocazia să facă bunjee-jumping de pe platforma „Trollwire“, instalată la aproximativ 200 de metri înălţime, informează Daily Mail. 

image

După finalizarea podului au fost făcute deja demersuri pentru ca reprezentanţii Cărţii Recordurilor să recunoască structura drept cel mai lung pod pietonal din lume.

image

Vladislav Baranov, purtător de cuvânt al noii atracţii turistice din Rusia, a declarat că anumite porţiuni se află încă în curs de finalizare şi că turiştii vor avea la dispoziţie două platforme de unde pot face salturi în gol cu coarda elastică, amplasate la înălţimi diferite. 

image

„Chiar dacă nu vor avea curajul să facă bungee-jumping, oamenii ar trebui să vină aici măcar pentru a admira priveliştea de pe pod“, a adăugat Baranov.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite