Cum să-ţi „deghizezi“ tableta ca să nu atragă atenţia hoţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Daily Mail
FOTO Daily Mail

Rezultatele unui studiu comandat de lekiosk.com, un stand online de presă în format digital, au condus la realizarea unor huse pentru tablete menite să le facă mai greu de reperat de infractori.

Conform sondajului efectuat pe un eşantion reprezentativ de 2.000 de britanici, mai mult de un sfert din turişti aleg să-şi lase tabletele acasă sau în camera de hotel de teamă ca acestea să nu atragă atenţia hoţilor de buzunare, conform Daily Mail.

Pentru a veni în ajutorul turiştilor, lekiosk.com a produs mai multe modele de huse protectoare pentru tablete, care imită coperta unor reviste.

Reprezentanţii companiei au declarat că în cazul în care cererea pentru acest tip de accesorii va creşte, husele vor fi produse la o scară mai mare pentru vara lui 2014.

„Tabletele sunt foarte versatile şi uşor de folosit atunci când călătorim, de aceea şi sunt atât de folosite de oameni din întreaga lume. Dar foarte mulţi turişti se feresc să folosească IPad-urile de teama furturilor, lucru de înţeles dacă ţinem cont de faptul că astfel de gadget-uri sunt destul de scumpe. 

Studiul pe care l-am comandat a arătat faptul că atunci când călătorim ne gândim la tot felul de modalităţi în care să ne ascundem tabletele de privirile eventualilor hoţi“, a declarat Nathaniel Philippe, directorul de dezvoltare internaţională al companiei lekiosk.com

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite