Articol publicitar

Cuba, descoperă misterul Caraibelor!

0
0

Cuba este o ţară insulară din Caraibe, cu peste 11 milioane de locuitori, care a avut o istorie zbuciumată, dar a rămas cu tradiţii importante şi cu o cultură extrem de bogată.

În anul 1492, Christopher Columb a debarcat pe pamantul Cubei de astăzi şi a susţinut ca îi aparţine Regelui Spaniei. Independenţa a fost câştigată abia în anul 1902, dar administraţia Fidel Castro a transformat ţara într-o entitate comunistă extrem de săracă. De-a lungul timpului, Cuba a rezistat tuturor intemperiilor datorită oamenilor frumoşi, veseli, încrezatori şi exuberanti. În zilele noastre, Cuba este o desţinatie turistică unică în lume, care nu oferă doar plaje senzaţionale, ci şi pasiune, muzică, dans, cultură şi o bucurie de a trăi fabuloasă. O vacanţa în Cuba înseamna relaxare, cunoaştere, aventurş si... o adevarată lecţie de viaţă.

Cuba, descoperă misterul Caraibelor!

Capitala şi cel mai mare oraş al Cubei, Havana, este un melanj de culoare, tradiţii şi turism tropical. La Habana este un important port al Caraibelor, dar în oraş poti admira şi clădiri cu o arhitectură uluitoare, apusuri de vis, hoteluri elegante şi un centru istoric făcând parte din UNESCO World Heritage.

Celebritatea Havanei nu vine doar din istoria, cultura, arhitectura şi monumentele sale, ci şi de la oamenii fascinanţi care trăiesc în acest oras. Havanezii sunt oameni liberi, frumoşi şi pasionali. Merită cu adevarat să-i întalneşti şi să înveţi de la ei ce înseamnă arta supravieţuirii, dar mai ales arta de a te bucura de lucrurile simple în viaţă.

Varadero este un resort turistic celebru, aflat în Matanzas, şi este una dintre cele mai mari staţiuni din Caraibe. Se mai numeşte şi Playa Azul sau plaja albastră. Cei peste 20 de km de plaje cu nisip alb şi fin, apele turcoaz ale Caraibelor şi hotelurile vintage & glamour atrag anual peste un milion de turişti din întreaga lume. Multe personaje interesante s-au retras în Varadero, iar unul dintre acestea este chiar Al Capone!

Vacanţa în Cuba!

TUI TravelCenter vă recomandă doua hoteluri de poveste din Varadero, unde poţi merge în vacanţă cu familia sau prietenii, dar excelente şi pentru luna de miere sau o escapadă romantică.


Hotel Coralia Club Playa de Oro

Hotelul are 4 stele şi se află pe o plajă cu nisip alb, una dintre cele mai frumoase din Varadero. Interiorul modern şi restaurantele îţi garantează o vacanţă de neuitat!

Hotelul dispune şi de piscină, piscină pentru copii, şezlonguri şi umbrele de plajă, trei baruri, beach club, magazin de suveniruri, trei restaurante, restaurant a-la-carte, sala gimnastică, caiac, bărci cu vela, snorkeling, scufundări, scuba diving, centru wellness, animaţie zilnică şi culb de noapte.

Acest hotel este recomandat şi pentru familiile numeroase sau pentru grupuri de prieteni, având apartamente senzaţionale la dispoziţia turiştilor!


Hotel Sol Sirenas Coral Resort

Hotelul are 4 stele şi se află la 10 minute de staţiunea Varadero, pe o plajă privată. Decorurile caraibiene şi spaniole te vor încânta cu siguranţă, iar unele apartamente au vedere la mare şi o gradină tropicală proprie.

Hotelul dispune de 6 restaurante, 9 baruri, 3 piscine, piscină copii, 2 snackbaruri pe plajă, magazin de souveniruri, jacuzzi, saună, şezlonguri şi umbrele, miniclub, teren de joacă, teren de tenis, sală gimnasctică, tenis de masă, billiard, minigolf, caiac, bărci cu pedale, programe de animaţie zilnic, nightclub.

La Sol Sirenas Coral poţi veni cu întreaga familie sau doar în doi, în luna de miere. Este o destinaţie perfectă pentru o vacanţă memorabilă.

În Cuba nu se află doar unele dintre cele mai minunate plaje din lume, dar şi o bogată moştenire culturală şi o trăire pasională care a fascinat vizitatorii de-a lungul anilor. Dacă îţi doreşti să îţi petreci concediul în Havana sau în alte oraşe ale Cubei, atunci vei găsi cele mai bune oferte de la TUI TravelCenter aici!

Ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile. Mai multe recomandari pe http://www.tui-travelcenter.ro/.
 

Mai multe - Călătorii

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite