Copiii ar putea călători în curând cu avionul la „Kids' Class“, o clasă doar pentru ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Business Insider
FOTO Business Insider

Călătoriile cu avionul pot fi o adevărată provocare pentru copii, părinţi, dar şi pentru ceilalţi pasageri. Proprietarul companiei aeriene Virgin Atlantic a venit cu o soluţie şi speră ca proiectul lui să fie implementat în curând.

Există persoane care au cerut chiar interzicerea copiilor în avioane, dar şi persoane care au venit cu idei mai bune şi creative pentru rezolvarea acestei probleme. Richard Branson, fondatorul „Virgin Group”, a declarat recent pentru „Conde Nast Traveler” că se gândeşte serios să creeze „Clasa Kids”, o clasă doar pentru copii.

„Mi-ar plăcea tare mult să realizez acest proiect. Avioanele ar fi echipate cu cabine separate pentru copii şi cu persoane care să se ocupe de ei”, declară Branson.

Teoretic, această clasă va fi destinată copiilor, care se vor juca şi se vor distra pe tot parcursul drumului, dar va fi foarte apreciată şi de adulţi, care se vor putea bucura de un zbor liniştit. Singura problemă este siguranţa.

„Avem o problemă cu cei de la Aviaţia Civilă. Se tem că, în caz de urgenţă, copiii vor fugi într-o direcţie, iar părinţii în cealaltă. Încă nu am pus totul la punct”, mai spune Branson.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite