Articol publicitar

Cele mai în vogă circuite tailor-made în destinaţii exotice: idei de călătorie de la una dintre cele mai renumite agenţii de turism de lux

0
0
advert

Încă de la înfiinţare, în 2007, renumita agenţie de turism 4Anotimpuri s-a remarcat din multitudinea de competitori datorită specializării în crearea de vacanţe exotice la comandă, concepute special pentru a oferi o gamă completă de trăiri şi experienţe unice, în unele dintre cele mai exclusiviste locuri de pe glob.

t4Anotimpuri transformă întreaga călătorie într-o experienţă care îmbogăţeşte în egală măsură mintea şi trupul, domolind astfel setea de cunoaştere şi aventură chiar şi pentru călătorii cei mai experimentaţi ce formulează unele dintre cele mai sofisticate cerinţe. Fiind specializaţi în destinaţiile exotice de pe întreg mapamondul, agenţia oferă nenumărate posibilităţi de petrecere a vacanţelor în destinaţii de vis, în funcţie de personalitatea şi dorintele fiecărui turist care doreşte să petreacă o vacanţă de neuitat.

Graţie unei experienţe vaste în domeniu şi unei cunoaşteri extrem de fine a locurilor şi a comorilor pe care acestea le ascund, au fost concepute sejururi combinate impresionante, care reunesc armonios aventura în sălbăticie şi relaxarea în resorturi de lux, adrenalina şi răsfăţul pe plaje cu nisipuri fine situate în destinaţii exotice, liniştea naturii şi vivacitatea oraşelor care nu adorm niciodată. Vrei un circuit cu snorkeling la Marea Barieră de Corali şi shopping în Hong Kong? Vrei să admiri peisajele din Kauai, unde s-a filmat Jurassic Park şi apoi să te relaxezi pe plajele din Hawaii, ascultând muzică tradiţională interpretată la chitară? 4Anotimpuri face posibile aceste experienţe şi chiar mai mult.

Printre cele mai atractive circuite private tailor-made realizate de către agenţie, se numără:

Australia – Noua Zeelandă – Asia (Singapore – Melbourne – Marea Bariera de Corali – Sydney – Auckland – Hong Kong). Un circuit plin de vibraţie şi culoare, organizat în colaborare cu turiştii, pentru a pune în evidenţă frumuseţea şi unicitatea locurilor vizitate, exotismul şi misterele culturii asiatice, şi nu numai. Activităţile multiple şi extrem de variate de petrecere a timpului liber fac din acest circuit un must-have pentru cei care călătoresc să descopere lumea.

Africa de Sud – Cascada Victoria. Ce poate fi mai incitant decât să fii pe urmele celor “5 Mari” (Big Five) africani: leul, leopardul, elefantul, rinocerul şi bivolul african, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din lume, iar apoi să faci o baie în apele cascadei Victoria?

SUA – Hawaii (New York, cascada Niagara, Washington DC, Orlando, Miami, San Francisco, Hawaii, Los Angeles, Grand Canion, Las Vegas). Un circuit pentru oameni dinamici care trăiesc din plin fiecare clipă într-unele dintre cele mai extravagante oraşe ale lumii si peisaje de vis. Shopping de lux şi o viaţă de noapte activă în cele mai în vogă baruri şi pub-uri de pe continentul american.

Argentina (Buenos Aires – Ushuaia – El Calafate – Puerto Madryn – Cascada Iguazu). Un circuit pentru oameni pasionali care iubesc viaţa din plin: Buenos Aires, locul unde s-a născut tangoul, Ushuaia magnifică cu peisaje de vis („fin del mundo”), El Calafate cu gheţari care nu se topesc niciodată, Puerto Madryn unde te plimbi printre pinguinii Magellan, poti admira balene şi o floră şi faună impresionante, pentru ca apoi sa ajungi la Cascada Iguazu, una dintre cele mai spectaculoase din lume, unde apa cascadei iti va stropi fata.

“Un sejur combinat conceput în funcţie de personalitatea turistului nostru aduce o satisfacţie de neegalat întrucât oferă exact destinderea de care acesta are nevoie într-un concediu aşteptat şi planificat cu deosebită atenţie. Urmăm o procedură extrem de precisă când organizăm zborurile, escalele şi transferurile pentru ca turiştii noştri să beneficieze de un transport optim şi un confort maxim”, a declarat Bogdan Focşa, directorul agenţiei 4Anotimpuri. „Clientii nostri au fost surprinsi in mod placut de faptul ca le oferim servicii de calitate deosebita la preturi foarte competitive”. Ofertele sunt disponibile pe site-ul agenţiei noastre, grupate în funcţie de locaţie în destinaţii exotice şi în funcţie de ideile şi specificul vacanţelor dorite: luna de miere, golf, diving, plaja, all inclusive, vacante de lux, ski, adults only, family, city break, croaziere, safari etc. Suntem foarte receptivi în dialogul cu turiştii noştri, în condiţiile în care o comunicare excelentă este promotorul unui proiect de vacanţă de succes. Pentru că dorim să fim cât mai aproape de turiştii noştri, am implementat pe site-ul nostru o secţiune de chat online, ce ne oferă posibilitatea să răspundem în timp real întrebărilor acestora.”

Mai multe - Călătorii

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite