Cele mai bune hoteluri all-inclusive din lume: complexuri din Republica Dominicană şi Cuba sunt în top 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţia Huffington Post prezintă câteva dintre cele mai deosebite complexuri hoteliere all-inclusive din lume. Pe lângă serviciile deosebite de cazare, masă şi distracţie oferite turiştilor, aceste hoteluri sunt situate în locuri pitoreşti, unice în lume.

Topul celor mai bune 10 hoteluri all-inclusive a fost realizat de site-ul de turism TripAdvisor. Lista a fost realizată în funcţie de impresiile scrise pe acest site de către turiştilor care s-au cazat în respectivele hoteluri în ultimul an.

Pe locul 10 este Melia Cayo Coco din Cuba. Preţurile sunt mai mai mici decât în Bora Bora, unde există complexuri similare, dar farmecul şi confortul sunt la fel. Complexul este compus din bungalowuri construite pe apă.

image

Locul 9 este ocupat de Sandals Royal Plantation din Jamaica. Este un hotel la ocean, amplasat aproape de un recif de corali. Turiştii se pot bucura din plin de linişte şi de frumuseţea apei curate şi limpezi ca un cristal.

image

Pe locul 8 este Iberostar Hacienda Dominicus din Republica Dominicană. Zilele liniştite petrecute aici pe plaja cu nisip alb se termină cu nopţi animate, cu spectacole live şi concerte, totul într-un loc pitoresc de pe ţărmul Mării Caraibelor.

image

Locul 7 revine complexului The Reserve Paradisus Palma Real din Republica Dominicană. Dincolo de confort şi de vegetaţia luxuriantă a complexului, care pare cu adevărat o bucăţică de Rai, turiştii care vin aici vor avea parte de o vacanţă foarte activă. Ei pot participa la cursuri de dans, vor degusta vin şi pot învăţa, dacă doresc, cum să prepare cel mai bun sushi.

image

Locul 6 îi revine complexului Royalton Cayo Santa Maria din Cuba, care este destinat în exclusivitate adulţilor. Punctul forte al hotelului îl reprezintă piscinele amenajate într-un stil deosebit.

image

Pe locul 5 se află Galley Bay Resort din Antigua, care are o plajă privată foarte mare. Complexul este foarte mare, oferind turiştilor posibilitatea de a avea o vacanţă foarte activă şi de a face sport.

image

Iberostar Grand Rose Hall din Jamaica este situat pe locul 4 în acest top. Este apreciat mai ales pentru sporturile de apă sunt organizate aici: snorkeling, windsurfing şi caiac, dar şi pentru meniurile delicioase pe care le pot savura aici turiştii.

image

Pe locul al treilea este Iberostar Grand Hotel Bavaro din Republica Dominicană.Turiştii care au stat aici s-au declarat impresionaţi mai ales de priveliştea superbă pe care o oferă acest complex turiştilor: vedere spre ocean sau spre grădinile sale luxuriante.

image

Locul al doilea pe podium este ocupat de complexul The Reserve Paradisus Punta Cana din Republica Dominicană. Hotelul este recomandat în special familiilor cu copii, pentru că micuţii se pot bucura de numeroase facilităţi şi sunt supravegheaţi au atenţie. Astfel, părinţii se pot relaxa la spa sau la o cină romantică.

image

Cel mai bun complex all-inclusive din lume este considerat Luxury Bahia Principe Cayo Levantado, tot din Republica Dominicană. Hotelul este situat pe o insulă privată şi are 268 de camere elegante, fiecare cu o terasă superbă, spaţioasă, cu vedere la ocean.

Călătorii



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite