Cele mai bizare hoteluri şi localuri din Japonia: camerele pentru plâns şi cafeneaua pentru giugiuleală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Japonezii sunt renumiţi pentru preferinţele destul de neobişnuite care ţin de cele mai diverse aspecte ale vieţii de zi cu zi. Din această categorie fac parte hotelurile şi localurile cu tematici dintre cele mai ciudate.

Cea mai recentă astfel de idee aparţine managerilor unui hotel din Tokyo, numit Mitsui Garden Yotsuya, unde au fost amenajate camere single pentru femeile puse la modul cel mai serios pe plâns.

Acestea sunt destinate în principal femeilor care vor să combată stresul cu ajutorul plânsului folosit în scop terapeutic, conform unui purtător de cuvânt. Camerele pentru plâns sunt dotate cu o colecţie de 12 filme menită să stoarcă lacrimi, din care face parte şi pelicula „Forrest Gump“, dar şi cu mai multe cutii cu şerveţele. O astfel de cameră poate fi rezervată pentru suma de 75 de euro pe zi, în perioada promoţională.

Extrem de populare sunt şi „hotelurile dragostei“, dedicate cuplurilor care caută o cameră pentru câteva ore de amor nebun. Se pare că în Japonia există 30.000 de astfel de stabilimente, cu un total de 1,4 milioane de oaspeţi pe zi.

Cafeneaua pentru mângâieri s-a deschis recent, tot în capitala Japoniei, şi se adresează clienţilor bărbaţi care doresc să plătească o taxă doar ca să doarmă alături de o fată, fără implicaţii sexuale. Mai există posibilitatea de a mângâia părul unei tinere timp de trei minute sau achitarea unui minut de privit ochi în ochi. 

image

Hotelul capsulă din Osaka este o locaţie pentru cei care nu-şi permit să dea prea mulţi bani pe cazare, aşa că aici li se pune la dispoziţie numai spaţiul de dormit, sub forma unei capsule în care încape un pat.

image

Cafenelele cu bufniţe, cu iepuri sau cu pisici sunt, de asemenea, foarte populare în Tokyo. Iubitorii de animale vin aici să mângâie vietăţile sau să petreacă timp în compania lor ca modalitate de relaxare.

image

Într-un alt local din capitala niponă, „Maid dreamin“ (Visând la menajere-lb.engl.), angajatele poartă uniforme de menajeră şi servesc la mese îngheţată în formă de ursuleţ sau prăjituri cu feţe zâmbitoare.

image

Cafeneaua „Lock Up“ (Întemniţat - lb.engl.) reprezintă un alt punct de atracţie din capitala Japoniei, fiind amenajată sub forma unei temniţe, cu celule şi vitrine în care sunt expuse cranii.

image

Nu în ultimul rând, barul Mr. Kanso din Osaka este vestit pentru că meniul conţine numai mâncare la conservă. Clienţii îşi aleg conservele dorite de pe rafturi, li se oferă tacâmuri din plastic şi mănâncă direct din cutie.

image
Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite