Esca, despre căsnicia cu Alexandre Eram: „M-am prins care e diferența clară dintre noi”

0
Publicat:

Andreea Esca a „dat din casă” câteva detalii despre mariajul cu Alexandre Eram, chiar cu ocazia zilei lui de naștere. Celebra prezentatoare de știri i-a făcut o urare mai puțin convențională, însoțită de câteva fotografii tandre.

Andreea Esca, alături de soțul său, Alexandre Eram FOTO Instagram
Andreea Esca, alături de soțul său, Alexandre Eram FOTO Instagram

Sunt căsătoriți de 23 de ani, însă flacăra pasiunii dintre Andreea Esca și soțul său francez, Alexandre Eram, arde la fel de tare ca la început. Amândoi sunt oameni de succes. Se bucură de faimă și de afaceri prospere, iar împreună formează o echipă imbatabilă. Au împreună și doi copii cu care mândresc: Alexia Margot, în vârstă de 23 ani și Aris, cu trei ani mai mic decât sora sa.

Mesajul Andreei Esca, de ziua soțului său

Drept dovadă a unei căsnicii de invidiat sunt și ultimele fotografii ale celor doi, postate cu ocazia zilei de naștere a afaceristului, care a împlinit vârsta de 53 de ani. Cuplul a fost surprins în ipostaze diferite. Dacă în prima fotografie este una încărcată de romantism, în cea de-a doua, amândoi par să se amuze copios.

Pe cât sunt de asemănători, pe atât sunt și de diferiți, că doar contrariile se atrag. Dacă prezentatoarea se declară a fi o fire mai visătoare, se pare că soțul său este un om mult mai pragmatic, cu o minte bazată pe logică matematică.

La mulți ani băiatului care pare că închide ochii (romantic), dar de fapt calculează! Câți oameni au fost la @half_is_free Cluj, cât costă tiparul pentru următorul @alistmagazine, câți metri pătrați de lemn sunt necesari pentru șura de la @oberwood , cât de lungă să fie traversa pentru scările de la birou, câte referințe de ojă @melkiorprofessional sunt suficiente, câte evenimente avem de organizat anul ăsta, câte tablouri sunt de înrămat pentru proiectul următor, câți ani de facultate mai are Aris, câte acte are de verificat pentru Alexia, câți ani o mai ține într-un dans nebuna asta de Andreea…. Berbec Style!, a scris prezentatoarea știrilor Pro TV.

Secretul constă în faptul că se completează reciproc. După mai bine de două decenii, Andreea Esca a dezvăluit și care este diferența pe care a observat-o între ea și partenerul său de viață.

M-am prins într-un final și care e diferența clară dintre noi: mie îmi place să joc table și lui, șah!, este finalul mesajului, postat pe pagina sa de Instagram.

Mai multe vedete de la noi din țară i-au transmis urări lui Alexandre Eram în secțiunea de comentarii, printre care: Sore, Anna Lesko, Andreea Marin și Dana Rogoz.

Sunteti minunați! Să rămâneti așa, să ne inspirati mereu! La mulți ani, a scris cântăreața

Cum???? Nu sunt berbecii romantici??? La mulți ani, băiatu’!!!”, a glumit prezentatoarea Andreea Berecleanu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite