Articol publicitar

1 Mai în stil lipovenesc, în Delta Dunării

0
0

Orice sărbătoare poate fi un prilej excelent să descoperi una dintre cele mai pitoreşti destinaţii europene. Delta Dunării face parte din patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1991 datorită numărului mare de specii care vieţuiesc aici. Descoperă

Rezervaţia Biosferei într-o escapadă de 1 Mai şi profită de reducerile de până la 50% de la Gulliver Delta Resort 4*.

Pachetele de vacanţă Delta pentru toţi includ 4 nopţi de cazare cu all inclusive, două gustări lipoveneşti şi transport cu autocar Bucureşti-Murighiol-Bucureşti, la tarife începând cu 799 lei de persoană!

Tarife de nerefuzat şi servicii excelente!

Gulliver Delta Resort 4* este un complexul hotelier nou (parţial dat în folosinţă în 2016 sub denumirea de Pensiunea La Lipoveanu, parţial în 2018) şi se află la marginea localităţii Murighiol, fix pe malul apei, pentru vederi excelente asupra rezervaţiei.

Dezvoltat după modelul vechilor conace lipoveneşti, Gulliver Delta Resprt 4* te întâmpină cu servicii turistice şi culinare inspirate de vechii pescari staroveri, dar în acelaşi timp dispune de numeroase facilităţi moderne. Familiile se pot relaxa în grădina luxuriant cu spaţiu de joacă pentru copii, la pescuit de pe ponton sau în explorarea împrejurimilor în excursii cu barca sau autocarul.

FOTO flickr.com 

image

Activităţi relaxante de vacanţă

Începutul sezonului estival, marcat prin Ziua Muncii, îţi oferă posibilitatea să evadezi câteva ore pe plajele sălbatice de la Sulina şi Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se întâlneşte cu Marea Neagră. La fel de bine, poţi explora locaţii cu iz mediteranean. Una dintre acestea este Letea, cea mai nordică pădure subtropicală a Europei şi singurul loc din ţară unde vei putea admira cai sălbatici şi liane greceşti.

Pentru a descoperi cultura lipovenilor şi frumoasele lor tradiţii păstrate din străbuni, Gulliver Delta Resort 4* te invită la Petrecerea Lipovenească întreţinută de un ansamblu de dansatori locali, cu muzică dobrogeană şi gustări lipoveneşti.

Delta Dunării este un loc al superlativelor care adăposteşte 60% din numărul mondial al cormoranilor, cea mai mare comunitate de pelicani comuni din Europa şi jumătate din populaţia de gâşte cu piept roşu. Poţi surprinde păsările sălbatice într-o sesiune de birdwatching, la amurg.

Ofertă Specială 1 Mai Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol

*Sejur Delta pentru toti – tarife de la 799 lei/persoană, 4 nopţi de cazare cu All inclusive, două gustări lipoveneşti, transport autocar Bucureşti-Murighiol-Bucureşti, Surpriză de Bun Venit! (întâmpinare cu icre şi ţuică la intrare), acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, foc de tabără, activităţi recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Mai multe - Călătorii

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite