VIDEO FOTO Reacţiile a 1.000 de oameni care mănâncă cel mai iute ardei din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ardeiul „Fantoma“ sau Bhut Jolokia este de 200 de ori mai iute decât jalapeno. FOTO  YouTube
Ardeiul „Fantoma“ sau Bhut Jolokia este de 200 de ori mai iute decât jalapeno. FOTO  YouTube

Copenhaga a găzduit zilele trecute un eveniment la care au participat 1.000 de persoane dispuse să-şi supună papilele gustative unui test de rezistenţă. Voluntarii au aceeptat să mănânce, simultan, ardei „Fantoma“ sau Bhut Jolokia, considerat cel mai iute din lume. Reacţiile curajoşilor au fost suprinse într-un filmuleţ postat pe YouTube.

În încercarea de a demonstra disponibilitatea oamenilor de a da curs celor mai bizare provocări, 1.000 de persoane din Copenhaga au răspuns afirmativ invitaţiei organizatorilor unei acţiuni şi au acceptat să se înfrupte din cei mai iuţi ardei din lume, care sunt de 200 de ori mai picanţi decât jalapeno. 

Voluntarii au primit nu numai ardeii cu pricina din partea organizatorilor, ci şi sticle cu lapte pentru a mai atenua din senzaţia de usturime. 

image

Înainte de a se da startul „degustării“, lumea zâmbea relaxată şi unii chiar se lăudau în faţa altora cu rezistenţa pe care o vor dovedi. 

image

Însă atmosfera s-a schimbat radical după ce ardeii au fost muşcaţi la semnalul dat de vedeta de televiziune Chili Klaus. 

image

Spre amuzamentul celor care s-au mulţumit să stea pe margine şi să privească, mâncătorii de ardei au luat „foc“ şi s-au înroşit până în vârful urechilor, alţii au încercat să-şi găsească salvarea în sticlele cu lapte şi unii au plâns cu lacrimi fierbinţi.   

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite