Rețeta perfectă de paste pentru „fete leneșe”. Ai nevoie de doar 3 ingrediente

0
Publicat:

Câteodată, chiar și Martha Stewart nu are chef să pregătească o cină elaborată. Atunci când are poftă de ceva simplu, ea apelează întotdeauna la paste, conform Business Insider.

Martha Stewart
Martha Stewart a devenit celebră în urmă cu mai bine de 40 de ani. Foto: Arhivă

Stewart a vorbit recent cu sursa citată despre noua ei rețetă de cocktail „Dunkintini" pentru sărbători și a dezvăluit, de asemenea, felul ei preferat de paste pentru „fete leneșe". 

Este foarte ușor să faci un preparat bun, iar pastele sunt foarte bune, este atât de ușor să nu le strici", a spus Stewart, în vârstă de 82 de ani. 

Poți să faci doar Cacio e pepe - doar piper, unt și parmezan sau brânză Pecorino, acestea sunt cele mai bune paste”, a mai adăugat ea. „Și folosiți întotdeauna paste foarte bune", a recomandat fostul model. „Oamenii le adoră, toată lumea le adoră”, a mai ținut ea să spună. 

Pe site-ul lui Stewart există o rețetă de Cacio e pepe cu lămâie, dacă doriți să intensificați gustul și mai mult. Preparatul conține două tipuri de brânzeturi - Pecorino Romano pentru a completa pastele și Grana Padano pentru sosul cremos - la care adaugă lămâie pentru „aciditate și prospețime". 

Desigur, Stewart a mai dezvăluit și alte preparate pe care le adoră. 

Un alt fel de mâncare ușor de făcut, despre care vedeta a spus că este „atât de delicios”, este reprezentat tot de paste, însă ea recomandă pentru acest preparat combinarea a trei tipuri de usturoi: prăjit, proaspăt și copt, cu puțin ulei de măsline pentru obținerea rapidă a unui sos.  

Stewart adoră, de asemenea, să pregătească versiunea ei de Pasta al Limone, care conține fie spaghete, fie paste capellini, „puțin unt", coajă de lămâie, suc de lămâie și parmezan. 

Martha Stewart, fost model, a devenit celebră în urmă cu mai bine de 40 de ani, atunci când a început să scrie cărți de bucate și să apară la diverse emisiuni după succesul său ca bucătar. De atunci, ea a scris 99 de cărți, a fost gazda mai multor show-uri culinare, are propria revistă de lifestyle, linii de îmbrăcăminte, produse culinare și pentru casă. 

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite