Lebăr şi caltaboş cu prune uscate şi zeamă de portocale, reţetele maestrului  Mircea Dinescu

2
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Dinescu are o reţetă specială de caltaboş FOTO TVR
Mircea Dinescu are o reţetă specială de caltaboş FOTO TVR

Mircea Dinescu, maestru al cuvintelor şi un iscusit bucătar, prepară de Crăciun lebăr şi caltaboş după reţete proprii. Printre ingredientele surpiză se numără prunele uscate şi zeama de portocale.

Reţetă lebăr

- 5 cepe

- 400 g ficat

- 100 g jumări

- 100 g falcă de porc

- 150 g carne înăbuşită

- maţe de porc

- prune uscate

- pâine

- piper, coriandru, busuioc

- ienibahar, cuişoare, dafin

- zeamă de portocală

- vin

Reţetă caltaboş

- ½ kg plămâni, rinichi, inimă, ficat

- 250 g ceafă de porc

- maţe de porc

- prune uscate

- orez

- vin

- ceapă

- pâine

- piper, coriandru, busuioc 

Sursă: TVR

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite