Din reţetele Sandei Marin: miel cu spanac la cuptor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miel cu spanac. FOTO skytrip.ro
Miel cu spanac. FOTO skytrip.ro

Miel cu spanac. Din cartea de bucate a Sandei Marin, un nume de referinţă în gastronomia românească, vă prezentăm, în aşteptarea mesei de Paşte, o reţetă gustoasă de miel cu spanac.

Miel cu spanac: ingrediente

- 750 de grame de carne de miel

- două kilograme de spanac

- o linguriţă de făină

- două linguri de untură sau ulei

- o ceapă

- o lingură de bulion de roşii

- sare

Miel cu spanac: preparare

Bucăţile de carne se prăjesc în untură sau ulei, cu o ceapă tăiată mărunt, după care se adaugă un praf de făină. Se curăţă spanacul, se spală în mai multe ape, se opăreşte şi se scurge. Punem spanacul în cratiţa cu carne şi apoi adăugăm bulionul, cu puţină apă şi sare. Se acoperă şi se pune la cuptor timp de o jumătate de oră. Dacă este nevoie, se mai adaugă puţină apă.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite