Cum preparaţi delicioasele gogoşi cu cremă de cheesecake

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gogoşi umplute cu cremă de cheesecake FOTO ohbiteit.com
Gogoşi umplute cu cremă de cheesecake FOTO ohbiteit.com

Gogoşile şi cheesecake-ul sunt fără îndoială unele dintre cele mai râvnite deserturi, iar acum a fost dezvăluită o reţetă care vă permite să vă bucuraţi de ambele într-un singur preparat simplu şi gustos.

Bloggerul culinar Amy Erickson a creat desertul hibrid de gogoşi şi cheesecake, dezvăluind reţeta inedită pe site-ul ohbiteit.com. „Aceste gogoşi sunt cele mai bune pe care le-am gustat vreodată“, a dezvăluit apreciatul bucătar.

Ingrediente:

Pentru gogoşi:

70 g unt

500 g făină albă

1 linguriţă praf de copt

70 g zahăr

1 ou

260 ml ulei vegetal din lapte pentru prăjit

Pentru crema de cheesecake

500 g cremă de brânză (de preferat Philadelphia)

770 g (2 cutii) de lapte condensat

250 ml smântână proaspătă

Mod de preparare gogoşi:

Amestecaţi făina şi praful de copt într-un castron, apoi frecaţi cu unt şi adăugaţi zahărul.

Oul şi laptele se bat bine.

Faceţi un mic spaţiu în mijlocul amestecului de făină şi turnaţi amestecul din ou şi lapte, apoi faceţi din cele două un aluat moale.

Faceţi forme cu o grosime de aproximativ un cenitmetru.

Prăjiţi gogoşile în ulei încins – aproximativ 180 de grade Celsius – câte 30 de secunde pe fiecare parte.

Lăsaţi-le să se răcească şi să se scurgă de ulei pe o foaie de copt, apoi le treceţi prin zahăr pudră sau le decoraţi cu glazură, după bunul plac.

Mod de preparare crema de cheesecake:

Puneţi crema de brânză într-un castron şi amestecaţi până când devine moale şi cremoasă, ceea ce împiedică formarea bucăţilor şi va face mai uşoară amestecarea cu restul ingredientelor.

Adăugaţi laptele condensat şi amestecaţi din nou până când se combină frumos şi conţinutul este neted.

La sfârşit umpleţi gogoşile cu crema de cheesecake, iar deasupra puteţi pune caramel, fulgi de ciocolată sau gem. 

image image
Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite