Cel mai bun pandişpan cu zmeură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Descoperă o reţetă simplă de pandişpan cu zmeură!
Descoperă o reţetă simplă de pandişpan cu zmeură!

Pentru cel mai bun pandişpan cu zmeură, fructul trebuie să fie ferm, cu o culoare vie atunci când îl cumperi. Poate fi păstrată 1-2 zile la temperatura camerei, în funcţie de cât de coaptă este, şi cel mult o săptămână la frigider.

Cel mai bun pandişpan cu zmeură – Ingrediente

300 g zmeură
8 ouă
8 linguri zahăr
8 linguri de făină
1 praf de sare

Pentru tavă
50 g unt
1 lingură făină

Pentru decor
100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară cel mai bun pandişpan cu zmeură!

Cel mai gustos pandişpan cu prune

Pandişpan de post cu nuci şi stafide

Pandişpan pufos cu fructe

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite