Ceaşca de cafea care se poate mânca, noul produs KFC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsul conţine substanţe menite să îmbunătăţească dispoziţia consumatorului. FOTO Daily Mirror
Produsul conţine substanţe menite să îmbunătăţească dispoziţia consumatorului. FOTO Daily Mirror

Lanţul internaţional de restaurante fast-food KFC a lansat prima ceaşcă de cafea comestibilă din lume, cu ciocolată rezistentă la căldură.

Numit „Scoff-ee Cup”, desertul produs de KFC a fost realizat dintr-un biscuit învelit în zahăr şi într-un un strat generos de ciocolată, care menţin cafeaua caldă şi „ceaşca” crocantă. Mai mult decât atât, produsul conţine arome menite să îmbunătăţească dispoziţia consumatorului, scrie publicaţia britanică „Daily Mirror”.

„Nu numai că au un gust grozav, dar şi miros extraordinar. Le-am dat arome de nucă de cocos, iarbă proaspăt tăiată şi flori sălbatice, care stârnesc amintiri pozitive asociate cu vremea caldă şi vacanţele de vară”, precizează Brandy Wright, unul din specialiştii culinari care a luat parte la proiect.

image

Ceaşca de cafea realizată din ciocolată albă rezistentă la căldură. FOTO Daily Mirror

Jocelyn Bynoe, un reprezentant al celebrului lanţ fast-food a declarat că ceaşca de cafea comestibilă va fi produsă deocamdată doar pentru a testa piaţa. „Vom produce, probabil, în cantităţi limitate”, a spus aceasta. Produsul este încă în proces de dezvoltare şi nu este disponibil deocamdată în restaurantele KFC.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite