Alimentul care te scapă de gustul amar al castraveților. Ce trebuie să faci înainte de a-i pune la murat

0
Publicat:

Orice gospodină pune la murat, în această perioadă, castraveți. Însă, castraveții murați ies, indiferent de rețeta folosită, prea amari. Vestea bună este că poți scăpa de această neplăcere cu ajutorul unui aliment pe care îl ai în frigider. 

Castraveți murați
Gospodinele au început pregătirea murăturilor. Foto: Arhivă

Castraveții murați nu ar trebui să lipsească din nicio cămară. Întrucât am ajuns la mijlocul lunii noiembrie, gospodinele au început pregătirea murăturilor. Cu toate acestea, procesul nu este atât de simplu pe cât pare. Știm cu toții că există o problemă care dă mari bătăi de cap și gospodinelor foarte experimentate. Indiferent de rețeta pe care o utilizează, castraveții murați ies prea amari. 

Ei bine, există un truc care te scapă de această problemă. 

Citește continuarea pe Click.ro! 

În plus, castraveții puși în saramură nu conțin grăsimi și au foarte puține calorii. Ei conțin și multe minerale, fier, calciu și magneziu și ajută corpul să funcționeze în mod optim. În același timp, castraveții murați sunt o sursă bogată de vitamina C, dar și o sursă ideală de fibre naturale care te ajută să digeri mai ușor anumite mâncăruri, mai cu seamă carnea de orice tip. Pentru că au un conţinut mare de antioxidanţi, fibre şi substanţe hepatoprotectoare, murăturile ajută şi la o bună detoxifiere a ficatului. 

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite