Alimente surprinzătoare care devin delicioase când sunt gătite pe grătar. Pe listă sunt incluse chiar şi ouăle FOTO

0
0

Craig Koketsu, chef si partener al unui restaurant din New York, recomandă cinci alimente care pot fi preparate pe grătar, gustul excelent fiind garantat chiar de către bucătar.

Grill-ul conferă o minunată aromă de fum, care completează diferite tipuri de alimente, nu doar carnea", este de părere Craig Koketsu, chef si partener al restaurantului Quality Meats, din New York. Acesta recomandă o serie de alimente la care nu ne-am fi gândit că pot fi preparate pe grătar, gustul excelent fiind garantat chiar de către bucătar.

Avocado: "Jumatati de avocado, condimentate cu Chill, pot fi prepartae pe grătar înainte de a le utiliza când facem guacamole", recomandă chef-ul.

Ciocolata: "Pune un baton de ciocolată în mai multe straturi de folie de aluminiu şi aşează-o pe gratar la foc scăzut, timp de aproximativ 6 minute (3 minute pe fiecare parte). Ciocolata se va topi complet, fiind numai bună de ornat îngheţată sau fructe” recomandă new-yorkezul.

Dovleac: „Se taie un dovleac în şase, se scot seminţele, se unge cu unt, iar mai apoi se presară  zahăr. Întoarceţi bucăţile de dovleac pe ambele părţi, până când acesta este copt”.

Brânză la grătar: "Fă-ţi un sandwich cu brânză ca de obicei si unge feliile de pâine cu ulei de măsline, pentru a se prăji frumos”, a spus Craig Koketsu.

image

FOTO businessinsider.com

Ouă la grătar: „Fierbe ouăle timp de 2 minute, iar apoi pune-le pe grătarul ai cărui cărbuni au o ardere redusă, încă 12 minute", spune bucătarul.

image

FOTO businessinsider.com


 

Mai multe - Bucătărie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite