Adevărul Live, ora 12.00: Despre pasiunea de a găti şi secretele preparatelor de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Despre pasiunea de a găti şi secretele preparatelor de Paşte
Despre pasiunea de a găti şi secretele preparatelor de Paşte

Mădălina Drăgan, cofetar, şi Nicuţa Enache, chef, vorbesc despre bunul gust în bucătărie şi secretele preparatelor de Paşte. Pline de energie, cele două invitate sunt un exemplu al faptului că, atunci când există pasiune pentru ceea ce faci, rezultatele nu întârzie să apară.

Paştele este sărbătoarea renaşterii, a Învierii şi a luminii. Natura reînverzeşte, iar gospodinele pregătesc casa de sărbătoare şi pun pe mese preparate dintre cele mai gustoase. Despre pasiunea pentru gătit şi secretele preparatelor de Paşte vorbim astăzi cu Mădălina Drăgan şi Nicuţa Enache.

Mădălina Drăgan, sociolog, cu experienţă în marketing şi cu pasiune pentru dulcele de calitate s-a îndrăgostit iremediabil de prăjiturit. Are un „Laborator de bucurii“ şi crede că „poţi să faci cofetărie doar dacă eşti îndrăgostit de ea. E ca o relaţie, dacă nu oferi, nu primeşti. Oferi timp, energie, dedicare, perseverenţă şi primeşti bucurie şi zâmbetele oamenilor“.

Nicuţa Enache a lucrat timp de 12 ani la Roma, unde a pornit de la zero şi a învăţat treptat să gătească. Şi-a dorit să se întoarcă în România pentru a-şi pune pe picioare propriul business şi pentru a le da şi celorlalţi români o lecţie de ambiţie. „Multe persoane mă întreabă de ce m-am întors, însă pot să le răspund că şi aici putem face lucruri frumoase. Nu este uşor, însă trebuie doar să vrei.“

Ambele invitate ne vor ajuta să planificăm meniuri potrivite pentru masa de Paşte.

Bucătărie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri