Bogătaşii patrupezi ai lumii: animale de companie care deţin averi de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grumpy Cat are o avere estimată la 92 de milioane de euro, bani făcuţi din actorie şi reclame.FOTO
Grumpy Cat are o avere estimată la 92 de milioane de euro, bani făcuţi din actorie şi reclame.FOTO

A câştigat aproape trei milioane de euro numai anul trecut, călătoreşte cu avionul particular, are două menajere şi o gardă de corp la dispoziţie. Nu este vorba despre stilul de viaţă al vreunei actriţe vestite, ci aşa trăieşte Choupette, felina adorată de creatorul de modă Karl Lagerfeld. Şi alte animale de companie trăiesc pe picior mare, la fel ca Choupette, din moşteniri sau de pe urma banilor câştigaţi din contracte publicitare.

Choupette

Pisica designerului Karl Lagerfeld a lansat şi o carte autobiografică, iar fanii ei, cel puţin cele 48.000 care o urmăresc pe Twitter şi încă 60.000 pe Instagram, adoră fiecare apariţie a felinei în mediul online.
Birmaneza lui Lagerfeld câştigă singură bani, anul trecut reuşind să pună lăbuţa pe două contracte publicitare, unul cu producătorul auto german Opel şi al altul cu brandul de cosmetice Shu Uemura, care i-au adus aproape 3 milioane de euro în bancă. Averea sa ar ajunge la peste 90 de milioane de euro, aproape la fel de mult ca banii câştigaţi de felina cântăreţei Taylor Swift, botezată Olivia Benson.

animal

FOTO newnownext.com

Grumpy Cat

La fel ca Choupette, îmbufnatul cunoscut drept Grumpy Cat are o avere estimată la 92 de milioane de euro, bani făcuţi din actorie şi reclame. Grumpy Cat a filmat reclame pentru Friskies şi Cheerios, dar a apărut şi în producţii de televiziune cum este Sesame Street. În numele său a fost lansat şi un brand de cafea numit Grumppuccino şi a jucat în filmul „Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever“. Felina morocănoasă a devenit celebră în 2012, după ce a fost postată pe internet o poză care o înfăţişa, iar de atunci a strâns 280.000 de fani pe Twitter, 662.000 pe  Instagram şi 7.5 milioane de like-uri pe Facebook. Stăpâna a renunţat la slujbă şi se ocupă de cariera felinei multimilionare.

animal

FOTO 

Gunther al IV-lea

În timp ce unele animale de companie muncesc pentru milioanele câştigate, altele moştenesc averi impresionante sau figurează deja în testamentele stăpânilor. Este şi cazul lui Gunther al IV-lea, un ciobănesc alsacian care a moştenit peste 300 de milioane de euro de la tatăl său, Gunther al III-lea. Nu este o glumă, cum ar putea să pară, dar contesa austriacă Karlotta Liebenstein le-a lăsat întreaga sa avere când a murit, în 1992, iar investiţiile au dat rezultate între timp.

animal

FOTO kiwikidsnews.co.nz

Gunther al IV-lea trăieşte într-un palat, îngrijit de o menajeră şi un valet, iar la cină preferă friptura şi caviarul. Este plimbat zilnic de şoferul personal, are parte de tratamente cosmetice şi de zbenguială în piscină. Deţine, printre altele, o casă care i-a aparţiunit cântăreţei Madonna, în Miami, şi o altă casă de lux în Bahamas.

Tommaso

O pisică adunată de pe străzi, Tommaso a devenit unul dintre cele mai bogate animale din lume după ce o femeie bogată din Italia i-a lăsat o moştenire de 12 milioane de euro, după ce a murit la vârsta de 94 de ani. Pentru că nu avea voie, conform legii, să-i lase banii direct pisicii, stăpâna şi-a trecut averea pe numele asistentei Stefania, cea care o îngrijea. Stefania are grijă în continuare de Tommaso, într-o locaţie necunoscută din Italia, de teamă că pisoiul ar putea să fie răpit. 

Conchita

Conchita este un chihuahua considerat cel mai răsfăţat câine din lume, stăpâna sa fiind cea care declara că scoate din buzunar cel puţin 9.000 de euro pe lună numai pentru animalul său de companie. Printre micile răsfăţuri se numără un colier Cartier de 10.000 de euro, genţi Louis Vuitton pentru căţei, haine speciale, perle, şedinţe costisitoare de înfrumuseţare. După ce stăpâna, Gail Posner, a murit în 2010, Conchita a moştenit cea mai mare parte a averii (aproape 10 milioane de euro), care include o vilă pe plajă în valoare de 5 milioane de euro , în vreme ce fiul bogătaşei s-a ales doar cu 900.000 de euro.

animal

FOTO Daily Mail 

Sadie

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey este îndrăgostită de „copilul“ ei, un cocker spaniel pe nume Sadie. Oprah a declarat într-o emisiune că va lăsa prin testament mai multe milioane de euro căţeilor ei, iar Sadie va primi 5 milioane de euro.

animal

FOTO Facebook 

Pontiac

Actriţa Betty White a înfiinţat un fond pentru Pontiac, un golden retriever, care va moşteni peste 4 milioane de euro de care va beneficia după moartea sa, alături de alte animale de companie deţinute de White.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite