„Big Bang Unico Sapphire”: cum arată ceasul care valorează 1,28 milioane de dolari FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Big Bang Unico Sapphire rezistă la 50 de metri sub apă, preţul ceasului ajungând la 1,275 milioane de dolari.FOTO theasphalt.wordpress.com
Big Bang Unico Sapphire rezistă la 50 de metri sub apă, preţul ceasului ajungând la 1,275 milioane de dolari.FOTO theasphalt.wordpress.com

Casa „Hublot” scoate un nou produs de excepţie pe piaţă. Realizat dintr-o singură bucată de safir, multi unghiulară, carcasa de 38.4 mm este inundată de lumină, ceasul permitiţând o vizualizare din toate unghiurile.

 „Carcasa de mijloc, rama şi capacul Big Bang-ului Unico Sapphire sunt tăiate din blocuri de safir, un material care este aproape la fel de greu ca şi diamantul (9 pe scara Mohs, spre deosebire de 10 cât are diamantul), rezistent la zgârieturi. Hublot a solicitat expertiza unui specialist elveţian, ca parte a unui parteneriat exclusiv, pentru a dezvolta materialul unic. Doar câteva piese, care formează coloana vertebrală a ceasului, sunt realizate din titan: şuruburile, coroana, care este dublată cu silicon, iar catarama şi cadranul sunt realizat din raşină transparentă.”conform site-ului companiei.

Spre bucuria iubitorilor de cadrane şi mişcări skeletonized, ceasul oferă imagini în mişcare, prin sistemul dezvoltată de Casa Hublot  „HUB 1242 UNICO”. Acest cronograf automat funcţionează la 4 Hz, cu 72 de ore de putere.  Patentat pentru prima dată în carcasă de platină, ceasul are doua turbilioane care se rotesc cu viteze diferite. Cel exterior se roteşte la fiecare patru minute, în timp ce urbilionul interior, la fiecare 60 de secunde. Sistemul a dus la obţinerea a 915 puncte dintr-un posibil de 1.000, la Concursul International de Cronometrie.

Hublot Big Bang Unico

FOTO ivatch365.com

„Prin arta fuziunii, Hublot dezvăluie totul. O carcasă transparentă care arată sufletul ceasului , mişcarea Unico, şi o trasnsparenţă incredibilă care se extinde către curea. Dincolo de jocul de cuvine, « Big Bang Unico Sapphire»  nu are nimic de ascuns, pune totul la vedere” este citat Ricardo Guadalupe, CEO –ul Hublot, pe site-ul companiei.

Big Bang Unico Sapphire rezistă la 50 de metri sub apă, preţul ceasului ajungând la 1,275 milioane de dolari. Primele 8 unităţi vor fi create individual, pe parcursul următorilor 3 ani şi vor fi disponibile exclusiv pe piaţa S.U.A.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite