Băţul pentru selfie, varianta pentru câini, face furori printre stăpâni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pooch Selfie se numeşte băţul de selfie pentru câini, costă 12.99 dolari şi a fost ideea unui tânăr din San Diego, SUA. FOTO Daily Mail
Pooch Selfie se numeşte băţul de selfie pentru câini, costă 12.99 dolari şi a fost ideea unui tânăr din San Diego, SUA. FOTO Daily Mail

După băţul telescopic pentru selfie, care se dovedeşte atât de util pentru cei care vor să-şi facă singuri cele mai reuşite poze, a apărut şi băţul selfie pentru câni sau mai exact pentru stăpânii care vor să-şi facă o fotografie alături de animalul de companie şi nu ştiau cum să-l determine să stea la poză.

Pooch Selfie se numeşte băţul de selfie pentru câini, costă 12.99 dolari şi a fost ideea unui tânăr din San Diego, SUA.

„M-am gândit că în ziua de azi am ajuns să ne tratăm câinii tot mai mult ca şi când ar fi oameni. Iar acest băţ special pentru selfie te ajută să obţii fotografiile pe care le doreşti pentru că îi captează câinelui atenţia, îl determină să rămână pe loc şi să se uite spre aparat. Din moment ce sunt copiii noştri cu blană, mi se pare firesc să ne dorim să avem şi cu ei acelaşi tip de amintiri cum avem cu alte persoane dragi. Cu puţin antrenament, orice câine poate învăţa să apară într-un seflie perfect”, a explicat americanul Jason Hernandez.

Acesta a mai povestit că ideea i-a venit după ce şi-a tot urmărit soţia când încerca să convingă câinele să stea locului ca să-i facă o poză, dar fără succes. 

image

FOTO Daily Mail 

”Aveam o minge de tenis la mine şi am ştiut că acela ar fi obiectul la care câinele meu va fi cu adevărat atent. Aşa că am pus mingea lângă telefonul mobil şi am reuşit să-i atrag atenţia suficient timp cât să-i facem o poză bună”, a explicat Jason Hernandez trucul de care s-a folosit, realizând că aproape orice câine va aştepta ca stăpânul să-i arunce mingea, notează Daily Mail.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite