Avantajele şi dezavantajele de a te căsători cu el, în funcţie de semnul zodiacal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de a spune marele „Da“, este bine să ştii exact în ce te bagi. Oare se vor alinia stelele pentru tine şi cel ales? Iată care sunt argumentele pro şi contra pentru fiecare semn zodiacal, potrivit astrologilor.

Berbec

Din fericire pentru tine, cu un Berbec nu te vei plictisi niciodată, deoarece relaţia cu el este distractivă, sălbatică şi este o plăcere să-l ai în jurul tău, spune astrologul Suzie Kerr Wright. De cealaltă parte, berbecul tinde să fie încăpăţânat şi totodată puţin egoist şi autoritar, spune astrologul Joan Porte. 

Taur

Vestea cea bună este că este loial, muncitor şi vine în fiecare seară acasă la aceeaşi oră. Totodată este un tip foarte onest pe care oamenii pot conta. Să nu fii surprinsă dacă îi plac şi micile extravaganţe ale vieţii.

Ce ar putea reprezenta un dezavantaj este că „se va aştepta să fii devotată şi de încredere, aşa că poţi spune adio spiritului liber“. Cu alte cuvinte, poate fi puţin plictisitor, spune Wright.

Gemeni

Acest bărbat s-a născut cu darul vorbăriei, ceea ce poate fi în acelaşi timp un lucru bun sau unul rău, potrivit lui Porte. „Este un excelent partener de conversaţie, interesant şi isteţ. Cu toate acestea, el vorbeşte într-una şi s-ar putea să nu te prea asculte“. Îi place diversitatea şi poate fi cam speriat de angajamente.

Rac

Bărbatul rac este drăgălaş, de obicei îşi iubeşte mama şi îţi înţelege sentimentele, spune Wright. În ceea ce priveşte punctele slabe, acesta are aşteptări mari şi îşi doreşte să fii precum mama lui. Totodată, poate avea toane mai rău decât o femeie la menstruaţie.

Leu

Nu ai cum să te plictiseşti lângă bărbatul leu. Este un maestru animator, efervescent, dinamic şi mereu sufletul petrecerii, spune Porte. Este o binecuvântare să-l ai prin preajmă.

Însă aşa cum punctează Wright, el poate deveni bosumflat atunci când nu este în centru atenţiei şi poate fi irascibil şi orgolios. „Asigură-te că aveţi o oglindă dublă în baie atunci dacă locuiţi împreună sau nu vei mai avea loc de el“, spune astrologul.

Fecioară

Dacă eşti genul de persoana organizată, mai ales atunci când vine vorba de bani, atunci bărbatul fecioară este cel pe care îl cauţi. Este dedicat, ordonat şi e cu picioarele pe pământ, spune Porte.

Cu toate acestea, poate deveni puţin cam obsesiv în legătură cu organizarea şi poate fi prea condus de rutină. Este foarte selectiv şi s-ar putea să ducă lipsa încrederii în sine. Cu toate acestea, este grijiliu cu sănătatea şi inteligent, a completat Wright.

Balanţă

Este sociabil, e o plăcere să-l ai prin preajma, este romantic şi dulce, nu doar cu tine, ci cu oricine îi iese în cale, dezvăluie Wright. La celălalt capăt, balanţele sunt nehotărâte şi sunt nişte jucători notorii. Fii pregătită să ţii la distanţă alte femei chiar dacă nu este genul infidel, pentru că reuşeşte să cucerească pe toată lumea!

Scorpion

Potrivit astrologului Wright, Scorpionii sunt loiali, pasionali, direcţi şi determinaţi. Totodată, sunt foarte buni la pat, dar probabil că ştiai asta deja. Dezavantajul? Pare că au mereu o agendă secretă şi pot păstra secretele mult prea bine. Vorbele lor pot fi tăioase ca un cuţit.

Săgetător

Sunt mereu pregătiţi de aventură şi este în natura lor să călătorească în lume, spune Porte. Săgetătorului îi trec multe prin cap şi este şi foarte inteligent. Din păcate, uneori, pur şi simplu nu poţi câştiga în faţa lui, deoarece urăşte să rămână fără argumente. Pot face pe atotştiutorii şi, totodată, pot fi destul de indiscreţi.

Capricorn

Este muncitor şi determinat să reuşească, ceea ce îl face un om de bază în casă, spune Wright. Este un semn foarte loial, cu o voinţă de fier şi independent, încăpăţânat poate fi extrem de încăpăţânat, îi place să deţină controlul ţi poate fi puţin cam detaşat din punct de vedere emoţional.

Vărsător

Este un spirit tânăr, este mereu pregătit pentru distracţie (în pat şi în afara lui), este foarte inovator şi caută întotdeauna anumite aspecte ale vieţii, spune Porte. Cu toate acestea, nu e demn de încredere şi poate fi oarecum rebel. Îi place să agite lucrurile doar de dragul de a o face.

Peşti

Reprezentanţii masculini ai acestui semn zodiacal sunt dulci, excelenţi ascultători, romantici şi pasionali. Se dăruiesc trup şi suflet, spune Wright. Cu toate acestea, nu este întotdeauna un lucru bun, având în vedere că uneori profită de acest lucru. Pot trece de la cald la rece într-o fracţiune de secundă şi nu ştii niciodată la ce să te aştepţi.

Sursa: Your Tango

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite