VIDEO Cadillac ATS a fost desemnată „Maşina anului 2013” în Statele Unite ale Americii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul Salonului Auto de la Detroit ce se desfăşoară zilele acestea, americanii au desemnat Cadillac ATS ca fiind marele câştigător al concursului "Maşina anului 2013".

Ajunsă la ediţia cu numărul 20, competiţia "Maşina anului" ce se desfăşoară pe tărâm american demonstrează încă o dată dragostea pe care poporul de peste Ocean o poartă automobilelor proiectate şi construite în Detroit.

Pentru anul 2013, un juriu alcătuit din 49 de jurnalişti a decis că modelul cel mai potrivit pentru a purta coroana este Cadillac ATS, automobilul menit să lupte de la egal la egal cu BMW Seria 3, Audi A4 şi Mercedes-Benz C-Class în segmentul mediu premium.

ATS şi-a adjudecat trofeul în defavoarea altor două modele de succes, Honda Accord şi Ford Fusion, atuurile acestuia fiind reprezentate de calitatea fabricaţiei şi dinamica excelentă. Mai mult de-atât, americanii au luat în considerare şi faptul că ATS a recuperat foarte mult teren comparativ cu trioul german Audi-BMW-Mercedes-Benz.

În paralel cu "Maşina anului", americanii organizează şi concursul "Camioneta anului", al cărui prim loc a fost adjudecat pentru 2013 de pick-up-ul Dodge Ram 1500. Acesta s-a impus în faţa altor două modele extrem de populare în Statele Unite: Ford C-Max şi Mazda CX-5.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite