Tesla prezintă la Târgul de la Beijing un sedan Model 3 restilizat FOTO VIDEO

0
Publicat:

Tesla a prezentat pentru prima dată publicului, în cadrul unui târg comercial din Beijing, sedanul Model 3 restilizat și fabricat în China, după ce l-a lansat cu o zi înainte în mai multe țări.

Tesla Model 3 restilizat Foto EPA EFE
Tesla Model 3 restilizat Foto EPA EFE

Constructorul auto american a expus o versiune de culoare roșu aprins a mașinii, marcând prima schimbare în gama sa de mașini de masă de când a lansat best-sellerul său global, Model Y, în 2020 la Târgul Internațional de Comerț cu Servicii din China (CIFTIS).

Lansarea noului Model 3 marchează, de asemenea, prima dată când producătorul auto lansează un vehicul în China înaintea Statelor Unite, subliniind dependența sa tot mai mare de această țară, unde se află într-o cursă pentru cota de piață cu BYD.

Modelul este construit la uzina Tesla din Shanghai și va fi exportat și pe alte piețe din Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Unele dintre noile sale caracteristici, inclusiv un afișaj spate pentru pasagerii de pe bancheta din spate, păreau să fie destinate cumpărătorilor chinezi.

Tesla Model 3 restilizat Foto EPA EFE
Tesla Model 3 restilizat Foto EPA EFE

La târg, personalul de vânzări Tesla a răspuns la întrebările cumpărătorilor interesați.

"Am venit la târg pentru a afla mai multe despre debutul mașinii", a declarat un student universitar de 22 de ani, pe nume Guo, în timp ce examina mașina.

Printre caracteristicile care i-au plăcut s-au numărat îmbunătățiri ale sistemului audio al mașinii și ale afișajului din spate, a adăugat el. "Persoanele de pe bancheta din spate s-ar putea să nu se mai simtă atât de plictisite în timp ce călătoresc în mașină".

Un alt vizitator la standul Tesla, care și-a dat doar numele de familie Hu, a spus că nu a fost suficient de convinsă pentru a plasa o comandă.

Tesla Model 3 restilizat Foto EPA EFE
Tesla Model 3 restilizat Foto EPA EFE

"Nu există niciun motiv special (pentru a cumpăra Tesla), deoarece acum există atât de multe vehicule cu energie nouă", a spus acesta.

Tesla a mai spus că va prezenta noul model la Salonul Auto de la Munchen, care se deschide marți.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite