Suzuki a lansat S-Cross, un SUV cu un stil îndrăzneţ şi un interior modernizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suzuki S-Cross.
Suzuki S-Cross.

Suzuki a lansat astăzi, 25 noiembrie, modelul S-Cross, un SUV cu motorizare mild-hybrid. După lansarea globală şi filiala din România a constructorului japonez a ţinut o prezentare a modelului.

Forma cabinei noului S-Cross este similară cu cea a modelului din generaţia anterioară, cea mai mare diferenţă fiind în zona bordului maşinii, cu noul sistem de navigaţie şi entertainment. 

Automobilul este disponibil în opt nuanţe ale caroseriei: Titan Dark Gray, Cosmic Black, Canyon Brown, Cool White, Energetic Red, Sphere Blue, Silky Silver Metallic şi Solid White.

Suzuki S-Cross are o lungime de 4.300 de mm, o lăţime de 1.785 de mm şi o înălţime de 1.580 de mm. Spaţiul interior profită de ampatamentul de 2.600 de mm, iar garda la sol măsoară 175 de mm. Portbagajul vine cu o capacitate modulară cuprinsă între 430 şi 1.230 L.

Suzuki S-Cross

Pe zona de motorizare S-Cross are propulsor de 1,4 litri turbo (K14D), ce dispune de tehnologie mild-hybrid cu 48 V. Acesta vine cu 130 CP şi cu un cuplu maxim de 235 Nm, disponibil între 2000 şi 3000 rpm. Motorul poate fi cuplat fie alături de o transmisie manuală cu şase trepte sau de o cutie automată cu şase trepte. 

 Acceleraţia 0-100 km/h a versiunii cu tracţiune faţă este de 9,5 secunde, în timp ce tracţiunea integrală va fi mai lentă cu 0,7 secunde pentru a realiza acelaşi sprint.

Viteza maximă a tuturor versiunilor este de 195 km/h. Consumul combinat conform ciculului de testare WLTP variază între 5,3 l/100 km (tracţiune faţă, cutie manuală) şi 6,1 l/100 km (tracţiune integrală, cutie automată).

Specificaţii 

Specificatii Suzuki S-Cross

Sisteme de asistenţă disponibile pe Suzuki S-Cross :

  • frânarea autonomă cu detecţie a pietonilor;
  • cruise control adaptativ; 
  • asistenţă la păstrarea benzii de circulaţie;
  • recunoaştere a semnelor de circulaţie
  • monitorizarea unghiurilor moarte
  • Rear Cross Traffic Alert.

Cei interesaţi testa noul Suzuki S-Cross la reprezentaţele din România din a doua jumătate a lunii decembrie.

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite