SMT SsangYong Pallady – un nou dealer auto în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ssangyong

La categoria ştiri pozitive, într-o perioadă în care economia se contractă, notăm şi deschiderea noului showroom SMT SsangYong Pallady, cel mai mai nou dealer al mărcii din Coreea de Sud.

SMT este un dealer cu experienţă pe piaţa auto din România, compania are o prezenţă de peste 16 ani pe piaţa noastră. Portofoliul lor a inclus până acum marca Subaru, iar din toamna anului trecut au adăugat şi marca SsongYong.  

Showroom-ul din Bucureşti, Sector 3, Bulevardul Theodor Pallay 47 vă oferă posibilitatea de a vedea gama de modele a constructorului din Coreea de Sud: Tivoli, Tivoli Grand, Rexton, Korando sau Musso Grand. SMT SsangYong Pallady oferă pe lângă servicii de vânzare şi service, mecanică şi tinichigerie.

Apropo de servicii de vânzare, pe site-ul dealerului poate fi consultat stocul de modele SsangYong disponibil la vânzare. Stoc ce este actualizat în timp real şi care poate fi consultat AICI. Secţiunea vă oferă posibilitatea de a vizualiza şi perioada de livrare a modelului, echiparea acestuia, motorizarea, culoarea şi ce tip de tracţiune are – FWD sau AWD.

ssangyong

Un test cu SsangYong Rexton G4 2.2 e-XDI a fost publicat în ediţia din 11-13 februarie a Adevărul Weekend. Toate ediţiile Adevărul Weekend pot fi citite AICI.

ssangyong

În decembrie 2021, SsangYong a semnat o înţelegere cu producătorul chinez BYD Auto pentru a dezvolta în parteneriat un pachet de baterii care să fie folosit de constructorul din Coreean de Sud pentru primul său model electric care va fi lansat în 2023.

ssangyong
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite