Noul Mercedes-Benz Clasa S, disponibil în România începând cu luna august

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mercedes-Benz
FOTO Mercedes-Benz

Cea mai dorită limuzină premium, Mercedes-Benz Clasa S, a ajuns în sfârşit în România. Preţurile pentru etalonul segmentului încep de la 84.940 euro cu TVA inclus.

Concepută după trei principii tehnologice, "Intelligent Drive", "Efficient Technology" şi "Essence of Luxury", noua Clasă S a sosit într-un moment în care Mercedes-Benz încearcă să recâştige poziţia de lider în segmentul premium, redefinindu-se total cu ajutorul noilor modele.

După cum era de aşteptat, nemţii s-au depaşit din nou în încercarea de a impune noua Clasa S ca etalon al segmentului limuzinelor premium. În acest fel, au dopat noul model cu motoare mai puternice şi economice, materiale de calitate şi tehnologii până nu demult aflate la stadiul de vis. Toate acestea pentru a depaşi rivalii de la BMW şi Audi, care au ridicat standardele la cote înalte cu ale lor Seria 7 şi A8.

"Mai mult decât să ne dorim siguranţă sau design, putere sau eficienţă, confort sau dinamism, aspiraţia noastră a fost "the best or nothing" în toate aspectele", a declarat Dr Dieter Zetsche, Preşedintele Consiliului de Administraţie Daimler AG şi Directorul diviziei Mercedes-Benz Cars.

Luna august a acestui an marchează debutul noii limuzine pe piaţa din România. Preţul de pornire va fi de 84.940 de euro cu taxe incluse, corespondent versiunii S350 BlueTEC cu ampatament scurt. Cea mai pretenţioasă variantă, S500 cu ampatament lung, porneşte în schimb de la 113.956 euro. Viitorul apropiat va deschide şi portierele versiunii S63 AMG pentru clienţii din România.

Diesel   Euro, TVA inclus S 350 BlueTEC Ampatament scurt 84. 940 S 350 BlueTEC Ampatament lung 90.508 Benzină     S 400 HYBRID Ampatament scurt 90.396 S 400 HYBRID Ampatament lung 96.596 S 500 Ampatament scurt 111.476 S 500 Ampatament lung 113.956
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite