Infiniti a publicat prima imagine oficială a conceptului Q50 Eau Rouge înaintea debutului de la Detroit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conceptul botezat după celebrul viraj al circuitului belgian, Q50 Eau Rouge, a fost prezentat online de curând, constructorul nipon publicând câteva imagini inaintea debutului din cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Japonezii de la Infiniti se pregătesc să intre pe teritoriul sedanurilor de performanţă, primul pas în acest sens fiind prezentarea conceptului Q50 Eau Rouge, model ce înlocuieşte precedentul G. Conform informaţiilor ce preced debutul oficial din cadrul Salonului de pe tărâm american, Q50 Eau Rouge beneficiază de un pachet aerodinamic dezvoltat de Infiniti în parteneriat cu echipa de Formula 1 Red Bull Racing.

Aportul campionilor din Marele Circ se reduce la implementarea unor elemente ultrauşoare din fibră de carbon, cu un efect aerodinamic crescut. În acelaşi timp, sub capota conceptului ar putea fi întâlnit V6-le de 3.7 litri prezent în catalogul american al modelului Q50, cu modificările de rigoare unui model cu pretenţii sportive.

"Performanţa este un stâlp cheie în ADN-ul mărcii noastre, iar acest model exprimă rădăcinile noastre printr-o interpretare în materie de design. Cu abundenţa sa de tehnologii, Q50 a fost o bază excelentă pentru o versiune extremă de performanţă, înglobată în aspectul lui Q50 Eau Rouge", a precizat într-un comunicat anterior Alfonso Albaisa, Infiniti Executive Design Director.

Auto



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite