Dacia a reluat activitatea de producţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dacia productie

În acord cu partenerii sociali, începând de astăzi, 4 mai, producţia pe platforma industrială Dacia de la Mioveni a fost reluată. La uzina Mecanica şi Şasiuri, lucrul se desfăşoară în trei schimburi, la uzina Vehicule, în două schimburi, iar la direcţia Logistică România, într-un singur schimb.

Din 11 mai, uzina Vehicule va funcţiona în trei schimburi, iar activitatea de logistică va fi corelată cu redemararea uzinelor Groupe Renault din lume. Toate măsurile sanitare în vigoare, în România, au fost implementate astfel încât activităţile să se deruleze în condiţii de protecţie a sănătăţii angajaţilor.

Reluată parţial, în 21 aprilie, la uzina Mecanica şi Şasiuri şi în departamentul Presaj, la uzina Vehicule, producţia, la nivelul platformei, se desfăşoară normal, respectând condiţiile de igienă şi securitate.

Din prima zi de lucru a reluării parţiale, fiecare echipă a fost informată despre măsurile luate de către companie şi despre regulile de urmat cu stricteţe pentru a proteja sănătatea tuturor angajaţilor. Aceste măsuri vizează diferite etape de lucru. Traseul între domiciliu şi locul de muncă, de la accesul în autobuz, până la accesul efectiv la postul de lucru de pe platforma industrială, respectând distanţa socială. La sosire, angajaţilor li se verifică temperatura cu ajutorul unei camere termice. Accesul în interiorul platformei (ex. vestiare, ateliere de lucru, cantină, zone de repaus) se face respectând marcajele vizuale la sol, regulile de igienă şi de distanţă socială. Toate posturile de lucru sunt dezinfectate, iar angajaţii poartă măşti de protecţie.

Încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecţie pentru ansamblul angajaţilor din toate sediile unde îşi desfăşoară activitatea.

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite