Articol publicitar

Cum te ajută firma de tractări auto din București să alegi service-ul auto ideal

0
0
Publicat:

Ai întâmpinat o defecțiune la mașină și ai contactat o firmă de tractări? Felicitări, ai parcurs deja primul pas. În continuare, trebuie să decizi cu privire la service-ul auto pe care îl alegi ca destinație. Este normal să ne pese de mașina noastră și să vrem să aibă parte de cele mai bune servicii. Pentru acest lucru, trebuie să știm cum să alegem un service serios, cu angajați responsabili, care nu încearcă să-ți traumatizeze portofelul. În cele ce urmează, îți vom da câteva ponturi cum să alegi service-ul ideal.

image

Tractari auto non stop

În general, angajații firmelor de tractări auto cunosc service-urile din București și știu ce să-ți recomande. Cu toate acestea, nu înseamnă că sfaturile vin din pură bunătate, ci pot fi un mijloc de a face profit. De aceea, este deosebit de important ca, prima dată, să ai încredere în firma de tractări pe care ai sunat-o. Firma de tractări auto ieftine dispune de 12 autospeciale proprii, cu care a tractat cu succes anul acesta 12.000 de autovehicule. Are unul dintre cele mai mici prețuri de pe piață, iar echipa ajunge la tine în jumătate de oră.

Dacă nu cunoști personal un service bun și ,,mergi pe mâna” angajatului de la tractări, ai grijă la comportamentul mecanicului. Există posibilitatea să încerce să-ți inducă ideea că mașina are mai multe probleme urgente de care nu știai, care necesită reparație imediată și deci prețul crește.

Așa cum spuneam mai sus, încrederea este cheia pentru a găsi un service potrivit. Trebuie să ai în vedere totuși costurile. Avem, pe de-o parte, costul de tractare, care se calculează în funcție de numărul de kilometri parcurși, iar el se modifică și dacă destinația este înafara Capitalei. Apoi, este costul de reparație, pe care va trebui să îl suporți oricum și care posibil să fie piperat.

Peste 30 de parteneri în București

Nu ar fi perfect dacă ar trebui să plătești doar reparația în service, iar tractarea până la acesta să fie gratuită? Nu te întrista, căci nu este doar un vis frumos. Firma de tractări are contracte încheiate cu peste 30 de parteneri în București, printre care numeroase service-uri auto specializate. Ce înseamnă acest lucru? Dacă apelezi la  tractari auto Bucuresti și alegi un service-partener, vei primi transportul până la acesta în mod absolut gratuit, pentru tine și mașina ta. Astfel, ai scutit un cost important și te poți concentra doar pe ce problemă ai de rezolvat la automobil.

Este important ca service-ul auto în cauză să aibă experiență în domeniu, să existe un portofoliu de clienți mulțumiți. Mecanicii trebuie să cunoască în detaliu sistemul de funcționare al mașinilor, chiar dacă sunt modele noi. Un alt avantaj al acestor service-uri în parteneriat cu firma de tractări auto din Bucure1ti este programul de lucru, care este non-stop. Nu mai trebuie să aștepți până a doua zi pentru a repara mașina, cu atât mai mult dacă depinzi de ea pentru transport. Nu mai trebuie să o lași pe marginea drumului noaptea și să găsești o metodă de a ajunge acasă, fiindcă atât firma de tractari auto, cât și service-ul lucrează la orice oră, indiferent de dată sau anotimp.

Un alt lucru la care trebuie să privești când alegi service-ul este tipul de servicii. O pană de curent în baterie poate fi rezolvată cu ușurință la orice service, însă dacă problema mașinii este mai dificilă, pune-ți încrederea în firma de tractări auto. Este util ca diagnoza mașinii, realizată de mecanic, să fie gratuită, pentru a te scăpa de un cost. Compania lucrează cu mecanici care oferă acest serviciu în mod gratuit.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite