Cum arată Moskvici 3, SUV-ul „chinezărie” asamblat lângă Moscova VIDEO

0
Publicat:

După ieşirea Renault de pe piaţa rusă, fabrica de lângă Moscova a fost transformată în Uzina de Automobile Moskvici, iar acum au apărut și detaliile primului model chinezesc care se asamblează în Rusia.

Moskvici 3 FOTO piataauto.md
Moskvici 3 FOTO piataauto.md

E vorba de Moskvici 3, un model care e tras la indigo de pe un SUV al mărcii chinezeşti JAC (modelul JS4) şi care are doar embleme diferite şi mici modificări de soft la capitolul multimedia şi gestionarea motorului. Mașinile ajung la Moscova în kituri CKD și sunt asamblate de ruși.

Cel puţin teoretic, conform informaţiilor publicate de producătorul chinez, JS4 are unele caracteristici interesante şi oferă chiar şi unele echipamente de siguranţă cum ar fi şase airbaguri sau sistem de monitorizare a presiunii în pneuri. Câtă siguranţă oferă aceste dotări nu e clar, deoarece modelul nu a fost testat la accident de EuroNCAP sau de alte organizaţii similare.

image

Motorul de 1,5 litri şi 150 CP e tot din China doar că livrează 150 CP în loc de 136 CP, cât oferă în China, printr-o modificare de soft.Comform piataauto.md, SUV-ul care se vrea bugetar şi care are doar tracţiune faţă va porni de la un preţ de 1.970.000 ruble, echivalentul a circa 26.300 euro.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite