AUTOVOT 2011, prezentarea maşinilor candidate: Alfa Romeo Giulietta şi Audi A1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Automarket.ro dă startul concursului AUTOVOT 2011. Ajunsă la a cincea ediţie, cea mai cunoscută competiţie auto de pe internetul românesc va alege, începand cu 17 ianuarie, cele mai apreciate maşini din România.

Vezi aici mai multe detalii despre concurs

1. Alfa Romeo Giulietta

Considerat de mulţi modelul care are rolul de a scoate Alfa Romeo din impasul financiar în care s-a afundat în ultimul deceniu, Alfa Romeo Giulietta a apărut pe piaţă într-un moment în care Grupul Fiat - deţinătorul mărcii italiene de tradiţie - se concentrează mai mult pe colaborarea cu americanii de la Chrysler decât pe dezvoltarea propriilor modele. Cu toate acestea, noua Giulietta - urmaşul de drept al lui 147 - vine în segmentul compact animată de aceleaşi caracteristici dinamice şi estetice care au atras clienţii Alfa în istoria de 101 ani ai mărcii italiene.

Alfa Giulietta este un model interesant, iar acest lucru s-a văzut şi la competiţia European Car of the Year, unde modelul italian a pierdut la limită în faţa tehnologiei de ultimă oră a modelului electric Nissan Leaf. Giulietta a terminat pe doi competiţia europeană, dar mulţi vedeau modelul italian pe primul loc.

AVANTAJE: Design interesant, dinamică de top

DEZAVANTAJE: Preţ mediu-superior, interior care nu se ridică la nivelul exteriorului

AICI poţi vota Alfa Romeo Giulietta în AUTOVOT 2011!

image

2. Audi A1

A1 este cel mai mic model creat vreodată de Audi şi o încercare interesantă a mărcii din Ingolstadt de a ataca un segment în care favoriţii pieţei sunt Mini şi Alfa Romeo MiTo.

Audi A1 reuşeşte să impună stilul clasic al constructorului german şi în segmentul mic, fiind uşor de recunoscut ca făcând parte din familia de ultimă oră a mărcii Audi.

AVANTAJE: Design plăcut, imagine bună a mărcii

DEZAVANTAJE: Preţ piperat, motoare slabe în comparaţie cu concurenţa directă.

AICI poţi vota Audi A1 în AUTOVOT 2011!

image
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite