Audi îşi caută inspiraţia în motorsport pentru a desena viitorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
audi pb etron

Audi PB E-TRON este un concept car ce urmează a fi prezentat în premieră la Car Week Pebble Beach 2018. Este vorba despre un supercar propulsat 100% electric.

Evenimentul din California – Pebble Beach Car Week este un eveniment unde automobilul este sărbătorit, prin urmare îşi găsesc locul la această manifestare atât vehicule istorice cât şi cele care vor să deseneze viitorul.

Numele conceptului Audi PB E-TRON se referă la Pebble Beach(PB) locul unde va fi prezentat în premieră şi la prototipul care a scris istorie la Le Mans – Audi R18 e-tron. Designul conceptului este semnat de studioul Malibu Design Loft. Concept car-ul va fi prezentat oficial în 23 august pe circuitul Laguna Seca. Prima imagine a conceptului ne aduce aminte de un alt concept din Ingolstadt – Audi Avus. Aşteptăm şi primul model de serie 100% electric de la Audi, pentru că la capitolul studii EV stau bine în ultimii ani.

Gruul VAG şi-a asigurat prin parteneriatele semnate în ultima vreme acces la tehnologie de ultimă, Audi are un parteneriat cu Hyundai pentru modele propulsate cu pile de combustie alimentate cu hidrogen, iar Porsche are un parteneriat cu producătorul croat de supercar-uri electrice Rimac. 

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite