Abonament full service pentru maşina ta de la Ţiriac Auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relaţia dintre client şi vânzător sau prestatorul de servicii are în mod obişnuit mecanismele de reglare ascunse în buzunarul clientului. ”Clientul nostru, stăpânul nostru”. Dar uneori progresul îi este sugerat clientului pentru a sta #fărăgriji.

Piaţa serviciilor evoluează, astăzi nu mai eşti nevoit să achiziţionezi o licenţă pentru antivirus sau pentru pachetul Office de la Microsoft, plăteşti un abonament şi te poţi bucura de cele mai noi versiuni şi upgrade-uri ale softurilor. La fel poţi plăti un abonament pentru serviciile de streaming audio/video. Acest gen de ofertă îşi face loc pe piaţa românească şi în zona auto.

Ţiriac Auto a ascuns sub sloganul #fărăgriji un pachet de servicii care include: consiliere, finanţare, abonament service, garanţie, asistenţă rutieră, tractare auto, consiliere daune, maşină curtoazie, manoperă.

Elementul central al ofertei este abonamentul service. Primul abonament de service auto pentru orice marcă din portofoliu Ţiriac Auto include:

  • Service - prioritate la programare; revizii periodice gratuite; reparaţii mecanice şi electrice gratuite, atunci când ele se datorează uzurii normale a maşinii.
  • Este transferabil, lucru care poate fi un avantaj la revânzare, valoare mai mare de revânzare.
  • Asistenţă rutieră - include asistenţă rutieră gratuită şi în caz de nevoie, de tractare gratuită până la cea mai apropiată unitate service. Serviciul este disponibil 24/7 la nivel naţional.
  • Pe perioada abonamentului maşina se bucură de garanţie extinsă. Abonatul are la dispoziţie un call center dedicat, iar inspecţia tehnică periodică este inclusă în costul abonamentului.
Imagine indisponibilă

Abonamentul Full Service se adresează autoturismelor noi achiziţionate sau cu o vechime de maxim 6 luni. Este o modalitate de a gestiona mai bine costurile pe care le implică maşina ta, ai de plătit o taxă lunară, iar în cazul unui incident, ai inclus în pachet multe avantaje. Pentru că maşina ta are un istoric cunoscut, te bucuri şi de o serie de discount-uri progresive de fidelitate. La finalul contractului vei primi înapoi 50% din suma neconsumată, iar în caz de prelungire a abonamentului, primeşti înapoi 100% din suma neconsumată. Oferta este valabilă pentru autovehiculele marca Ford, Hyundai, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi si Mercedes-Benz care au o vechime de maxim 6 luni.

Imagine indisponibilă

Pentru cei care deţin o altă marcă de automobil care nu se află în portofoliul Ţiriac Auto, în funcţie de suma cheltuită în service, beneficiezi de serviciu de tractare la nivel naţional, soluţii de cazare, transport şi maşină la schimb.

abonament service
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite