Astrologul Maria Sârbu, despre cum pot fi înţeleşi bărbaţii în funcţie de zodie

0
0
Astrologul Maria Sârbu înstudioul Adevărul Live
Astrologul Maria Sârbu înstudioul Adevărul Live

Astrologul Maria Sârbu propune o nouă perspectivă de înţelegere a partenerilor de cuplu, explicând nevoile şi caracteristice zodiacale ale bărbaţilor.

Despre relaţii, despre iubire şi despre bărbaţi s-au scris multe rânduri şi se vor mai scrie.  Cărţi, articole sau înregistrări, toate captează interesul celor care-şi doresc o relaţie arrmoniaosă. Cartea astrologului Maria Sârbu vorbeşte despre înţelegerea partenerului, în funcţie de caracteristicile zodiacale ale acestuia, propunând o nouă perspectivă de luat în calcul.

Berbec

Bărbatul Berbec se ascunde sub umbrela autonomiei pentru a nu lăsa să se vadă lipsa de confirmare, nevoie de validare sau ideea că dă mai multă importanţă în ceea ce face decât cine este. 

Taur

Bărbatul Taur este un romantic în căutarea materializării obiectivelor lui; uneori cu binele, alteori negând cele rele. El ştie ce vrea şi mizează pe carismă.

Gemeni

Bărbatul Gemeni  caută să fie într-o relaţie intelectuală plină de comunicare şi înţelegere. El poate fi un bun prieten, un frate sau iubit în aceeaşi poveste.

Rac

Bărbatul Rac este unul dintre acei bărbaţi care au emoţionat multe dintre femei. El îşi caută locul şi rădăcinile, el vrea stabilitatea emoţională şi afectivă, iar atunci când nu o primeşte el poate reacţiona din frustrare.

Leu

Bărbatul Leu are nevoie de căldură, dar vrea şi să-i încălzească pe toţi cei dragi. El adoră competiţia pentru a demonstra că este cel mai bun. Uneori poate intra în competiţie cu partenera sau adesea o poate provoca la lupte pasionale.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este un căutător de confort şi un bărbat care se luptă adesea cu propriul amar. El ştie să fie util şi are nevoie de a avea un rost şi un rol în viaţa partenerei.

Balanţă

Bărbatul Balanţă apreciază calmul dar poate fi foarte reactiv atunci când este într-un climat haotic. El poate aduce romantism şi caută spontaneitate. Frumosul este un bun necesar pentru viaţa lui.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este un iubit pasional cu bune şi cu rele El face multe victime şi găsim multe femei care încă se mai gândesc la el. Este un seducător care te prinde în braţele lui şi nu te mai lasă să pleci.

Săgetător

Bărbatul Săgetător este acel pionier care îţi schimbă viaţa sau personalitatea şi care vrea să îţi aduci aminte cu plăcere oricând de el. 

Capricorn

Bărbatul Capricorn priveşte iubirea cu multă dorinţă dar cu greu se lasă vulnerabil în faţa sentimentelor. El apreciază femeia independentă şi povestea solidă cu fundaţie rezistentă pentru că are teamă de trădare. 

Vărsător

Bărbatul Vărsător este rebel şi în viaţa şi în dragostea lui. El vrea să trăiască momente unice şi din ce în ce mai fericite şi satisfăcătoare. Gata oricând să îţi ofere momente grandioase.

Peşti

Bărbatul Peşti pune preţ pe iubirea sacră şi are nevoie de înţelegere şi valori comune spirituale şi materiale. 

Astrologul Maria Sârbu detaliază caracteristicile bărbaţilor, în funcţie de zodie, în cartea „Tot ce trebuie să ştii despre bărbaţi”.

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite