Articol publicitar

Aspirator vertical evoMAG - nu rata primele 3 reduceri mari din 2019

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
e

Nici bine nu a început anul 2019, că evoMAG stârneşte interesul cumpărătorilor cu o ofertă irezistibilă pentru electrocasnice mici, electrocasnice mari şi alte produse casnice de maximă utilitate şi confort (produse de îngrijire personală, aparate de râs, scaun auto, tablete grafice, telefoane mobile, aparate de tuns, aspirator vertical bosch, aspiratoare robot).

Dacă aveţi nevoie de un nou aspirator vertical multifuncţional, nu e vreme de stat pe gânduri. Acum este ocazia perfectă să faceţi o investiţie bună şi să câteva economii importante. 

Aspiratorul vertical reprezintă o alegere clasică pentru o familie care îşi doreşte un model "bun la toate". De la scări, până la tapiţeria maşinii, aspiratoarele verticale sunt atât de versatile încât fac faţă celor mai curajoase provocări. 

Din fericire oferta pentru aspirator vertical multifuncţional este atât de variată încât există o opţiune adecvată pentru fiecare stil de viaţă şi gust. Va arătăm în continuare cele mai avantajoase 3 oferte disponibile în anul 2019. 

La ce să vă uitaţi când căutaţi aspirator vertical aparat de curăţat?

Pentru că aspiratoarele verticale au o mulţime de întrebuinţări, poate fi dificil să faceţi diferenţă între modele. Iată însă câteva caracteristici care vă pot ghida spre o alegere potrivită. 

-              funcţie pentru aspirarea optimă a părului de animale de companie. Dacă aveţi o pisică sau un câine s-ar putea să vi se pâră extrem de util să folosiţi un aspirator cu funcţie specială de îndepărtare eficientă a părului nedorit. În general aceste aspiratoare sunt foarte puternice şi/ sau vin însoţite de accesorii speciale pentru captarea părului de animale. 

-              cablu retractabil. Reprezintă o opţiune extrem de practică şi din fericire cam toate aspiratoarele de pe piaţă vin cu acest sistem de retractare a cablului de alimentare. 

-              se transformă în aspirator de mână. Un astfel de exemplar vertical aspirator de mână va ajută să scăpaţi de necesitatea de a cumpără un produs suplimentar. 

-              eficientă energetică sporită

-              este prevăzut cu mai multe straturi de filtrare (poate chiar filtru hepa led sau filtrare prin apa) . În general, când vorbim de aspiratoare, filtrarea este vitală dacă ne raportăm la combaterea alergiilor. Căutaţi un aspirator cu filtrare optimă în special dacă sunteţi predispus la alergii. 

-              funcţionează pe mai multe tipuri de podele. Dacă aveţi mai multe tipuri de podea în casă (gresie, mochetă, parchet), luaţi în considerare aceste caracteristici (cu diverse accesorii aspiratoare incluse)

-              trepte de putere diferite-va permit să curăţaţi mai multe tipuri de suprafeţe, inclusiv, mobilă, tapiţerie, perdele, aspiratoare maşini etc.

 Când căutaţi un aspirator vertical ideal pentru familia dumneavoastră, asiguraţi-va că cel pe care vreţi să-l achiziţionaţi îndeplineşte criteriile necesare pentru locuinţa şi stilul dumneavoastră de viaţă. Stabiliţi-va din start nişte priorităţi şi vedeţi ce caracteristici sunt mai importante în cazul dumneavoastră. 

 În general un aspirator vertical (numit şi mătura electrică) mai scump poate să însemne: o putere de sucţiune mai mare, o autonomie mai bună a bateriei, funcţii ergonomice extinse, un sistem de filtrare avansat, o construcţie solidă, filtru hepa.

Aspirator vertical cu acumulatori-cele mai bune prime 3 reduceri din 2019

1. Aspirator vertical Rowenta cu abur Clean & Steam RY7557WH, 1700W, 0.4L (Alb/Argintiu), ciclonic vertical; disponibil şi pe negru/ argintiu - aspirator cu spălare RY7535WH, cu acumulator liion

e

100% pozitiv-acesta este scoringul obţinut de acest aspirator Rowenta RY7557WH în rândul clienţilor evoMAG care au deschis deja coletul primit şi au testat pe propria casă avantajele promise de Rowenta. Cei mai mulţi dintre noi căutăm soluţii practice, rapide şi foarte eficiente de curăţare a locuinţei pentru că trăim într-o perioadă extrem de aglomerată. Majoritatea din noi suntem foarte ocupaţi şi ne găsim cu greu timp pentru a face curăţ în casă. De aceea, necesitatea unui aspirator cu abur bun, pe care să ne putem bază în diverse circumstanţe, devine evidenţa. Deja multe persoane au ajuns la concluzia că se merită să investească într-un aspirator mai bun, dar care să reziste bine în timp, să îi ajute să cureţe suprafeţele cu minim de efort, într-un timp cât mai scurt. 

 Rowenta ţine cont de toate aceste lucruri şi propune potenţialilor cumpărători acest aspirator portabil la preţ peste medie, dar echipat cu numeroase funcţii şi specificaţii de top. Este pregătit pentru aspirare umedă şi uscată, are o baterie cu o autonomie de 40 de ore şi un rezervor de 0.4 litri. Puterea motorului  este de 1700W, destul de mare pentru a îndepărta eficient murdăria şi praful de pe podea. Cântăreşte doar 5.4 kg şi măsoară 259 x 272 x 1210 mm, trăsături relevante pentru o manevrare relativ facilă.

 Conform review-urilor cumpărătorilor , Rowenta Clean & Steam RY7557WH va ajută să înjumătăţiţi din start timpul alocat pentru operaţiunea de curăţenie, să faceţi economii importante la detergenţii de spălat, să evitaţi folosirea substanţelor chimice alergenice, să aspiraţi şi să spălaţi concomitent. Treceţi cu peria peste suprafaţa de curăţat o singură data pentru că nu va mai fi nevoie să spălaţi după ce aspiraţi. În plus, după trecerea aspiratorului suprafaţa rămâne complet uscată, fără urme inestetice de apa pe parchet ori gresie. Ajustaţi cantitatea de aburi ţinând cont de tipul de pardoseală pe care doriţi să-l curăţaţi de fiecare data. Acest lucru va permite să curăţaţi fără probleme parchetul (fără teamă că s-ar putea deteriora şi umflă din cauza lichidului). 

 Rowenta Clean & Steam RY7557WH vine echipat cu un cap de aspirare Dual Clean & Steam, gândit special pentru a transformă mişcarea de curăţare (înainte-înapoi) într-una cât mai naturală.  Cu un singur gest aspiratorul aspiră praful de pe parchet sau gresie, după care emite abur pentru curăţare. Acest procedeu simplu asigură o curăţenie completă în timp record. Rezultatul este uimitor: în cel mai scurt timp orice podea dură va străluci. Pentru că praful este îndepărtat eficient înainte că podeaua să fie spălată şi dezinfectată cu abur, mediul va fi unul mai sănătos pentru toţi cei din casă. 

 Cele mai bune performanţe de curăţare se obţin graţie filtrelor. Dacă la un aspirator vertical vechi, filtrul clasic se înfunda adesea, de această data avem în faţă un model cu tehnologie ciclonica de top, care asigură o separare eficientă a prafului de aer. Astfel praful este captat şi reţinut ; nu se mai întoarce în aer. Casă dumneavoastră rămâne mai curată şi mai sănătoasă pentru toţi membri familiei. 

 La un aspirator vertical, bateria reprezintă un factor primordial de care ar trebui să ţineţi cont, pentru că nimeni nu-şi doreşte că acesta să "adoarmă la jumătatea drumului", când mai sunt încă 2 camere sau scările de curăţat. Din acest punct de vedere, Rowenta Clean & Steam RY7557WH este pregătit de cursă lungă. Bateria poate să ţină până la 40 de minute, iar rezervorul de apa de 0.7 litri nu necesită înlocuire frecvenţă. Dacă aveţi un apartament mic sau mediu, pentru o curăţare comună, puteţi să va bazaţi pe o singură sesiune de aspirare, fără întrerupere din cauza bateriei sau a rezervorului de apa.

 Pachetul conţine un accesoriu pentru aspirarea covoarelor şi două lavete ce se pot curată la mână sau direct în maşină de spălat. 

2. Aspirator Stick Philips PowerPro Duo FC6168/01, 18V, aspirator portabil, vertical şi de mână - 800 lei

Philips este unul din cei mai apreciaţi producători de electrocasnice mici şi mari, iar aspiratorul vertical PowerPro Duo FC6168/01 merită toată atenţia dumneavoastră. Fie că vi s-a stricat vechiul aspirator, că va doriţi un aspirator nou pentru o casă nouă sau un aspirator vertical în completarea celui canistră clasic, acesta poate fi cel mai bun model. 

 Pornind de la o siluetă suplă, ergonomică şi neagră, acest aspirator philips se bucură de un design foarte plăcut. Este uşor de manevrat mulţumită stickului lung, uşor de ajustat şi uşor de purtat peste multiple tipuri de suprafeţe. Aspiraţi eficient fără să apăsaţi pe perie, fără să depuneţi prea mult efort şi fără să insistaţi de zeci de ori. Operaţiunea de aspirare devine una agreabilă, chiar plăcută. Dacă sunteţi o persoană care are puţin timp rămas pentru curăţenia săptămânala sau care doreşte să găsească o soluţie tehnică eficientă de îndepărtare a prafului şi a mizeriei, verificaţi în amănunt specificaţiile acestui aspirator vertical. 

 Potrivit pentru aspirare uscată (spre deosebire de primul model descris, care avea şi curăţare cu abur), Philips PowerPro Duo FC6168/01 are în dotare un rezervor de 0.6 litri şi o autonomie de 40 minute (în condiţiile în care o încărcare a bateriei durează în medie 5 ore). Powerpro aqua se livrează cu o perie de aspirare, utilă pentru diverse suprafeţe solide sau covoare şi cu un accesoriu pentru colţuri, îmbinări şi spaţii înguste. 

 Pentru că funcţionează fără fir, aveţi dintr-o data o libertate de mişcare mai mare. Nu mai sunteţi constrâns de cablu şi priză, nu va mai împiedicaţi de fire şi nici nu le întindeţi prin toată casă, în timp ce schimbaţi priză pe măsură ce treceţi dintr-o cameră în altă. Datorită puterii de aspirare cu acest model vertical de la Philips operaţiunea de curăţare devine mult mai lejera. Pur şi simplu luaţi acest aspirator  vertical Philips cu baterie încărcată şi puteţi aspiră fără probleme până la 40 de minute-durată este mai mult decât necesar pentru o curăţare săptămânala medie într-un apartament comun de 2 sau chiar 3 camere.  Manevrarea este simplă şi datorită greutăţii reduse-are doar 2.9 kg, ceea ce înseamnă că este mai uşor decât modelul de la Rowenta prezentat anterior şi care avea 5.4 kg (aproape dublu).

 Alte funcţii şi caracteristici care merită evidenţiate pentru aspirator vertical fără sac sunt: filtrul pentru spumă care se poate spăla cu apa, bateria Li-Ion rezistentă în timp, performanţă comparabilă cu un aspirator cu putere de 2000W, perie Power Pro Duo pentru curăţare facilă pe sub pat şi mobilă, cu manevre minime, utilizare 2 în 1 pentru că se transformă într-un aspirator de mână pentru mobilă şi masă, cap de curăţare turbo cu perie cu motor pentru eliminarea eficientă a părului de animale, recipient de praf care se goleşte dintr-o singură manevră (simplu şi igienic). 

 3. Aspirator vertical Dirt Devil Samurai DD699-3, power acumulator liion 24 minute, (Argintiu/Roşu), aspirator fără sac-950 lei

 În afară de numele şi prezenţa scenica a acestui aspirator vertical, veţi fi uimiţi şi de performanţele sale. Dirt Devil Samurai DD699-3 este pregătit pentru aspirare uscată, cântăreşte doar 2.3 kg şi are acumulator cu autonomie 24 de minute. 

 Bateria de 18 V este Li-Ion, un standard înalt de calitate ce asigură o utilizare durabilă. Aspiratorul este prevăzut cu o perie motorizata şi funcţie turbo pentru îndepărtarea rapidă a scamelor şi a părului de animale de companie. Are o capacitate impresionantă de colectare a prafului, iar acest lucru va permite să derulaţi o sesiune de curăţare fără întreruperi. Optaţi pentru aspiratorul vertical Dirt Devil Samurai DD699-3 indiferent dacă aveţi mochetă, covoare sau suprafeţe dure în casă ori apartament (parchet, gresie, podea de lemn etc). Mânerul se detaşează, iar aspiratorul poate fi uşor de depozitat până când veţi avea din nou nevoie de el. Este simplu de folosit şi nu veţi simţi nevoia de instrucţiuni ample. Totul este intuitiv.

 Pentru că nu vorbim despre un aspirator cu sac, nu va fi nevoie să cheltuiţi suplimentar pentru achiziţia consumabilelor de înlocuit. După aspirare, scoateţi recipientul de colectare a mizeriei, desfaceţi şi aruncaţi conţinutul la gunoi. Va aduceţi aminte momentele în care la golirea sacilor cu praf de la aspiratoarele clasice, întotdeauna deasupra dumneavoastră se crea un nor de praf? Puteţi spune adio acestui lucru atât de ne-igienic şi dăunător pentru respiraţia şi plămânii dumneavoastră. Pentru că recipientul are o formă specială, praful se colectează îngrijit şi se elimină uniform. 

 V-am promis de la început 3 reduceri  pentru aspirator vertical la început de an 2019. Ne oprim aici cu recomandarile.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite