Are 70 de ani şi se plimbă cu 11 telefoane prinse de bicicletă: motivul este unul surprinzător

0
0

Are 70 de ani şi este cunoscut în întreaga lume după ce a fost surprins în Taipei umblând cu 11 telefoane prinse bicicletă, căutând monştri virtuali în Taipei.

Chen San-yuan, un bărbat în vârstă de 70 de ani din Taiwan, este cunoscut în întreaga lume drept „Unchiul Pokemon“. Bărbatul, pasionat de celebrul joc „Pokemon Go“, a fost surprins că foloseşte 11 telefoane inteligente în acelaşi timp pentru „a prinde“ monştri virtuali. Ataşate pe bicicletă, dispozitivele îl ajută pe bărbat să găsească pokemoni, fiind un înrăit fan al celebrului joc, scrie bbc.com  

Taiwanezul a văzut jocul la nepotul său şi spune că pe el l-a ajutat să-şi facă prieteni şi să se ţină departe de boala Alzheimer.

Deşi poate juca până la 20 de ore înainte de a-şi consuma bateriile celor 11 dispozitive, intenţionează să mai adauge cel puţin patru.

image

Pasiunea îl costă pe bărbat 1.300 de dolari pe lună. Acesta foloseşte baterii portabile pentru a-şi alimenta dispozitivele, permiţându-i să stea târziu în noapte pentru a prinde Pokemoni în capitala Taipei.

Lansat în iulie 2016, Pokemon Go a cucerit rapid lumea, reuşind să adune împătimiţi de toate vârstele.

image
Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite