Aplicaţia care încurajează bărbaţii să mituiască femeile pentru a obţine întâlniri, „la limita prostituţiei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO festivalsadvices.com
FOTO festivalsadvices.com

Pentru cei care nu-şi pot face rost de o întâlnire prin căile tradiţionale – socializând cu femeile în diverse contexte, există o aplicaţie online care îndeamnă bărbaţii să mituiască femeile pentru a obţine cu întâlnire cu ele.

Aplicaţia Carrot Dating (carrot – morcov), creată de Brandon Wade, cel care a fondat şi platforma online de dating Seeking Arrangement, este de părere că tot efortul pe care trebuie să facă un bărbat ca să atragă atenţia unei femei stă într-un „cadou” - ceea ce poate însemna şi mită sau o formă de plată pentru serviciile romantice sau sexuale.

„Există o singură metodă de manipulare care a rezistat testului timpului: mita. Este un concept atât de simplu că şi animalele îl înţeleg – dă-i câinelui un os şi se va supune. Dă-i femeii un cadou şi va...”, se arată în comunicatul de presă, citat de „Huffington Post”.

Şi va...? „Sincer, nici nu vrem să ştim. Ne-am pierdut interesul atunci când femeile au fost comparate cu câinii”, scrie cotidianul american. 

„Aşa cum orice câine neprietenos nu poate refuza o gustare, orice femeie frumoasă poate fi mituită pentru o primă întâlnire”, se arată în continuarea comunicatului. Iar cotidianul american punctează la final că aplicaţia „se află la limita prostituţiei”.  

Cadourile sugerate de aplicaţii includ un rezervor plin sau o operaţie estetică. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite