Andreea Spătaru mai vrea un băieţel - Revista presei monede

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre intenţia Andreei Spătar de a mai avea un copil, sursele de venit ale vedetei Mel B sau strângerea de fonduri pentru copiii de către Cosmina Păsărin. Printre alte subiecte, Anda Adam a fost implicată într-un accident rutier, iar Red Hot Chili Peppers a rămas fără chitarist.

Andreea Spătaru mai vrea un băieţel. Nici nu s-a acomodat prea bine cu statutul de mămică, şi Andreea Spătaru se gândeşte să rămână din nou însărcinată. Frumuşica blondină a mărturisit că îşi mai doreşte un copil, de această dată un băieţel. Andreea a mărturisit că în cel mult un an îşi doreşte să îi dea vestea că o să devină şi tătic de băiat, iubitului ei, scrie Click.

Mel B face bani din poker.
Fosta Spice Girl, Mel B a acceptat provocarea din partea unui cunoscut lan  de cazinouri din Las Vegas de a se dezbrăca în numele pokerului. Cântarea a a renunţat la haine pentru a promova campionatul statal la poker din Nevada. "Îmi place sa joc poker. Eram foarte buna la triat încă din colegiu. Este firesc sa ma simt în largul meu în timp ce joc dacă sunt îmbrăcată în lenjerie intima, iar barba ii se uita la sânii mei în loc sa se concentreze la joc”, a declarat ea, citată de Click.

Cosmina Păsărin a strâns fonduri pentru copii. Aflată pe scena Clubului Fratelli, din Capitală, Cosmina Păsărin a dat, luni noaptea, tonul strângerii de fonduri la Balul de Caritate al Academiei de Studii Economice Bucureşti. Vedeta Playboy, dar şi câştigătorii concursurilor de Miss şi Mister organizate de facultăţile din Academia de Ştiinţe Economice, precum şi petrecăreţii din club au strâns câteva mii de euro, bani ce urmează să fie donaţi unor copii cu afecţiuni grave, Libertatea.

Anda Adam, lovită de autobuz. Maşina Andei Adam a fost acroşată astăzi în zona Pieţei Universităţii de un autobuz. Cântăreaţă a încercat să "ia faţa" autobuzului pentru a trece înaintea acestuia, însă s-a ales cu portiera zgâriată de vehiculul RATB, circulaţia fiind blocată câteva momente, potrivit Cancan.

Trupa Red Hot Chili Peppers a rămas fără chitarist. John Frusciante, chitaristul trupei Red Hot Chili Peppers, a părăsit formaţia, anunţă site-ul contactmusic.com, citat de Libertatea. Acesta urmează să fie înlocuit cu Josh Klinghoffer, o mai veche cunoştinţă a membrilor formaţiei, care a concertat alături de băieţii de la Red Hot Chili Peppers într-un turneu pe care l-au susţinut în 2007.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite