Alege rujul care te pune în valoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îngrijirea corectă a buzelor este primul pas către o aplicare perfectă a rujului.
Îngrijirea corectă a buzelor este primul pas către o aplicare perfectă a rujului.

Îngrijirea buzelor nu trebuie neglijată. Rezervă câteva clipe pentru exfoliere şi hidratare. Nu te grăbi să le colorezi, foloseşte creionul contur şi o pensulă pentru a uniformiza culoarea. Acordă mai mult timp pentru aplicarea rujului, deoarece zâmbetul tău este cel care atrage atenţia celor din jur.

Roşu, corai, roz, mov, nude – rujul nu lipseşte din trusa de machiaj a niciunei femei. Culoarea pe care alegi să o porţi, zilnic sau la ocazii speciale, îţi scoate în evidenţă personalitatea şi îţi pune în valoare buzele. Ei bine, când alegi un ruj, nu trebuie să ţii cont doar de culoare. Este important să respecţi câteva reguli de make-up. 

INFO: Rujul aplicat pe buze uscate şi crăpate nu va ascunde imperfecţiunile, ci le va face mai vizibile.

SFAT: Ziua este indicat să foloseşti un ruj cu nuanţă naturală, iar seara, unul cu tonuri de roşu şi cele închise, care vor oferi un efect seducător.

 

Exfoliază şi hidratează

Îngrijirea corectă a buzelor este primul pas către o aplicare perfectă a rujului. Începe cu exfolierea buzelor. Nu este suficient să aplici un balsam, ci trebuie să îndepărtezi şi celulele moarte. Este indicat să aplici un scrub format din zahăr şi ulei de măsline sau miere – masezi delicat buzele cu degetele. Poţi să le exfoliezi şi cu o periuţă de dinţi. La final, le poţi hidrata cu un balsam hrănitor, pentru a obţine buze moi şi catifelate. 

Aplică o bază de machiaj

Multe femei găsesc baza de machiaj utilă în special în zona ochilor. Puţine ştiu că ar putea să aplice un astfel de produs şi pe buze. Astfel, aplicând un primer pe buze, rujul va fi mai rezistent.

Foloseşte creion de buze

Dacă vrei să ai un machiaj al buzelor impecabil, este indicat să foloseşti creionul contur. Însă este important să urmăreşti linia naturală a buzelor şi să foloseşti o nuanţă aproiată cu cea a rujului. Cu ajutorul creionului vei oferi buzelor un aspect plăcut şi vei evita întinderea rujului.

Află pe clicksanatate.ro şi alte trucuri pentru a alege rujul care ţi se potriveşte

Soluţii eficiente în caz de hemoroizi

Vrei să ţii o dietă? Iată ce alimente este bine să eviţi!

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite