Ai tot ce trebuie pentru a fi lider? Fă testul de 5 secunde care îi diferenţiază pe şefi de executanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un test de câteva secunde îţi poate spune dacă ai sau nu calităţi de lider FOTO Shutterstock
Un test de câteva secunde îţi poate spune dacă ai sau nu calităţi de lider FOTO Shutterstock

Testul „E‟, dezvoltat de profesorii Adam Galinsky şi Maurice Schweitzer, este despre un experiment care a scos la iveală trăsătura comună pe care o au persoanele care ocupă funcţii de conducere. Detaliile despre cercetare au fost publicate în cartea de afaceri „Friend and Foe. When to Cooperate, When to Compete, and How to Succeed at Both, Paperback‟, publicată în toamna anului 2015.

Te-ai întrebat vreodată dacă ai tot ceea ce îţi trebuie pentru a ajunge un om de succes în afaceri? Răspunsul tău la întrebarea „unde te vezi peste cinci ani?‟ este legată de o funcţie importantă în companie? Testul oamenilor de ştiinţă, profesorii Adam Galinsky şi Maurice Schweitzer, nu îţi ia mai mult de câteva secunde şi îţi spune dacă visul tău de a conduce echipe poate fi împlinit. Tot ce trebuie să faci este să trasezi cu degetul pe frunte litera masjusculă E.

Profesorii americani Adam Galinsky şi Maurice Schweitzer au conceput acest test „E” şi cred că acesta are potenţialul de a-i separa pe cei care au fler de lider de cei care sunt excelenţi executanţi.

aici testul şi află dacă eşti un lider înnăscut.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite