Afacerea perfectă: grădinăritul nud a primit mii de cereri de la femeile din SUA, Australia şi Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O firmă de grădinărit, care oferă servicii de înfrumuseţare a peluzei, muncitorii deşfăşurându-şi activitatea goi puşcă.
O firmă de grădinărit, care oferă servicii de înfrumuseţare a peluzei, muncitorii deşfăşurându-şi activitatea goi puşcă.

Cine nu-şi doreşte să găsească afacerea perfectă, care să atragă mii de clienţi, mai ales pe timp de criză. Un londonez a găsit reţeta perfectă. Acesta a fost asaltat de cereri după ce a anunţat că oferă servicii de grădinărit, muncitorii deşfăşurându-şi activitatea goi puşcă.

gradinar gol facebook

Doamnele din toată lumea au asaltat cu cereri o firmă de grădinărit, care oferă servicii de înfrumuseţare a peluzei, realizate de muncitori arătoşi care îşi desfăşoară munca în costumul lui Adam.

Totul a pornit de la anunţul lui Gary Warner, antrenor personal, în vârstă de 50 de ani, care încercând să-şi facă cunoscută mica afacere, a postat o fotografie cu un grădinar gol, urcat pe o scară. Anunţul a fost share-uit de 2.500 de ori, primind mii de cereri din partea reprezentantelor sexului frumos din USA, Australia şi Europa, interesate să-şi vadă peluza tunsă de grădinarul sexy.

Deşi mulţi dintre apropiaţii bărbatului au crezut că poza îl înfăţişa, bărbatul de 50 de ani a recunoscut că posteriorului îi aparţine de fapt unui tânăr de 26 de ani.

Deocamdată, firma oferă servicii de grădinarit în Dartford, Bexley, Chislehur, Orpington, şi zonele limitrofe din sudul Londrei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite