Articol publicitar

A început nebunia! – E timpul să cumperi cel mai frumos brad artificial de Crăciun

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Crăciun! Brad! Cadouri! Colinde! Multă mâncare! Toate acestea ne vin în minte şi trebuie planificate încă de pe acum, pentru a ne bucura din tot sufletul de această Sărbătoare. Trebuie să ne pregătim din timp, pentru că atunci, în Ajun, este bine să fim relaxaţi, să ne putem bucura pe deplin de rude şi prieteni, pentru că aşa cum ne-am obişnuit deja şi în anii trecuţi, casa noastră va fi plină de oaspeţi.

Deja începe numărătoarea inversă, mai sunt 2 sau 3 luni, câteva săptămâni şi ajungi la ultimele 7 zile până la Ajun. Deşi poate acum ţi se pare că mai ai mult timp până la această Sărbătoare, dacă începi să îţi faci planuri şi să te gândeşti câte lucruri trebuie să rezolvi, vei vedea că timpul tău este destul de limitat şi dintr-o dată vei avea senzaţia că trebuie să te organizezi mai repede, pentru a nu te prinde Crăciunul nepregătit.   

Crăciunul trebuie să fie în mintea ta încă de pe-acum! Cel mai frumos cadou pentru cei dragi va fi întotdeauna bradul de Crăciun. Cu siguranţă te vei simţi minunat atunci când vei împodobi bradul, te vei bucura de magia creată de acesta. Pentru a rezolva acest lucru poţi cumpăra din timp un brad artificial, care să te facă să te simţi extraordinar în locuinţa ta cu cei dragi, în Ajun. Joaca de-a Crăciunul poate începe de acum! Alege una din variantele de brazi de Crăciun artificiali de pe Internet şi distracţia va fi asigurată.

Există mai multe tipuri de brazi artificiali de Crăciun. Cel care are cel mai reuşit aspect natural, care imită excelent bradul din pădure, este bradul artificial cu conuri. Un astfel de brad poate fi destul de ieftin şi poate avea diferite înălţimi, poate fi de 150 cm, 180 cm, 210 cm, sau chiar de 3 m. În Bucureşti găseşti cei mai frumoşi brazi artificiali, dar nu trebuie neapărat să te deplasezi până acolo, acum poţi cumpăra la fel de simplu şi pe Internet, online, de pe BraziCrăciunNet.

advert

După cum sigur ai observat, bradul de Crăciun artificial a deveni foarte popular în ultimii ani. El se foloseşte în diferite locuri, în grădiniţe de copii, şcoli sau diferite instituţii. Este perfect pentru familiile cu copii, iar în plus este destul de ieftin şi oferă avantajul de a economisi bani pentru că îl poţi folosi mai mulţi ani la rând. Există tot felul de culori pentru astfel de brazi, care variază de la alb, la auriu, roz, albastru, argintiu şi negru. Un astfel de brad de Crăciun este realizat din plastic deci este destul de uşor, poate fi depozitat în cutia în care apare ambalat când îl cumperi de la magazin, aceasta este din carton şi nu ocupă mult loc, iar suportul său este din metal, rezistent, care îi oferă o bună stabilitate pe loc drept.  

Pentru un efect magic, deosebit, în noaptea de Crăciun, alege un brad artificial argintiu sau un brad artificial alb ca şi cum ar fi un brad adus tocmai de pe Mont Blanc. O astfel de alegere este îndrăzneaţă şi te va face să îţi aminteşti de pădurile cu brazi acoperiţi de zăpadă de la munte. Albul şi argintiul te duc cu gândul la zăpadă, la peisajul de iarnă, aceste nuanţe de culori fac senzaţie de Sărbători, lipseşte doar îngheţul care te-ar putea deranja, dar nu se pune problema de aşa ceva. 

Pentru a avea o noapte minunată de Crăciun îţi recomandăm să alegi un brad artificial auriu pentru că acesta va fi cu adevărat strălucitor. Un brad auriu va fi cu siguranţă remarcat de oricine, mai ales dacă are şi o instalaţie din fibră optică cu luminiţe colorate, care poate crea o imagine incandescentă, plină de magie, specifică de Crăciun. Cu puţin efort, această Sărbătoare poate părea ca fiind desprinsă dintr-un basm, de aceea totul trebuie să fie perfect şi pregătit din timp. Cumpără bradul artificial potrivit încă de pe acum, dar şi decoraţiunile de brad, beteala, globurile, ghirlandele, instalaţiile cu beculeţe, tot felul de ornamente şi decoraţiuni specifice.

advert

Stilul vintage poate fi adus la tine în casă dacă vei cumpăra un brad artificial de Crăciun strălucitor, care să imite un brad cu crengile bogate, cu luminiţe multicolore şi un aspect natural cum era pe timpuri. Bradul trebuie să fie destul de înalt, măcar de 1,8 m sau de 2 m, şi să aibă crengile foarte bogate chiar şi spre vârf pentru a impresiona. Un astfel de brad de Crăciun poate fi împodobit cu îngeraşi lucraţi manual, heruvimi, cu globuri sclipitoare mai ales aurii, cu păpuşi mici din bumbac cum se făceau cu foarte mulţi ani în urmă, cu soldăţei sau ursuleţi din pluş, cu globuri din sticlă, cu fructe aurii, figurinele de basm, reni, săniuţe, sau decoraţiuni realizate din fructe de pădure, fructe naturale – nuci, ghinde, mere sau gutui - presărate cu pulbere strălucitoare din sticlă colorată.

Pentru un stil rustic, dar mai ecologic, cum se întâlneşte pe la noi la sate, poţi alege ghirlandele din conuri aurite, bomboanele agăţate de rămurelele cu ace, nucile învelite în staniol, jucăriile realizate manual din conuri de brad şi alte figurine care imită animalele din păduri – bufniţe, iepuraşi, veveriţe, căprioare – dar care sunt reproduse la scară mică pentru a putea fi prinse uşor în brad. Cu mulţi ani în urmă jucăriile de Crăciun erau realizate manual de meşteri artizani, acum mai rar găseşti astfel de ornamente (adevărate opere de artă), ele se pot cumpăra doar pe Internet de la cei care au pasiunea pentru lucrurile realizate de mână cu talent, handmade. 

Un brad de Crăciun artificial care să te introducă într-o atmosferă fantastică este bradul cu fibră optică, care are luminiţele deja incorporate, iar tu nu mai trebuie să faci altceva decât să-l împodobeşti în Ajun cu decoraţiuni de brad pentru ca să arate tot îmbrăcat în lumină, ca de Sărbătoare. 

Alege bradul potrivit casei tale, pentru că oferta de brazi artificiali de pe Internet cuprinde modele uluitoare!

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite