Zi plină de tenis, patru românce joacă la Roma: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep debutează azi la Roma FOTO Porschetennis.de
Simona Halep debutează azi la Roma FOTO Porschetennis.de

Jucătoarele Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Simona Halep şi Monica Niculescu vor evolua, marţi, în probele de simplu şi de dublu la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, conform programului anunţat pe site-ul oficial al competiţiei.

Dulgheru, locul 72 WTA, venită din calificări, o va întâlni în primul tur la simplu pe sportiva japoneză Misaki Doi, venită de asemenea din calificări, numărul 111 mondial. Meciul va începe la ora 12.00 şi se va disputa pe ultimul teren. Cele două nu au mai fost adversare.

Tot pe terenul 4, în al doilea meci se vor întâlni Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, şi jucătoarea poloneză Urszula Radwanska, venită din calificări, locul 109 mondial. Cele două au mai fost adversare de două ori, în 2012 la Tashkent şi în 2013 la US Open, în primul meci impunându-se Begu, iar în SUA Radwanska.

Irina Begu va juca marţi şi la dublu, alături de Monica Niculescu. Begu şi Niculescu vor întâlni în optimile de finală perechea Martina Hingis/Sania Mirza (Elveţia/India), cap de serie numărul unu, în al cincilea meci, ultimul de pe terenul 1.

De asemenea, Simona Halep va evolua la dublu, alături de italianca Francesca Schiavone. Cele două, beneficiarele unui wild-card, vor întâlni cuplul Darija Jurak/Arantxa Parra Santonja (Croaţia/Spania) în meciul doi de pe terenul 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite