Vorbe goale sau promisiuni întemeiate?! Oficialii olteni anunţă fuziunea Ştiinţei cu echipa Primăriei din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporteri olteni ar putea avea anul viitor o echipă în Liga 1
Suporteri olteni ar putea avea anul viitor o echipă în Liga 1

Noul preşedinte al FC Universitatea Craiova, Marin Condescu, le-a transmis suporterilor olteni că există şanse foarte mari ca cele două echipe ale Băniei să fuzioneze cu scopul de a se înfiinţa o echipă puternică, de nivelul primei ligi din România.

După ce a fost numit în funcţia de preşedinte al Universităţii Craiova, Marin Condescu s-a pus pe treabă. Fostul oficial al echipei Pandurii vrea să creeze o echipă de top la Craiova şi pentru asta e conştient că situaţia actuală nu e deloc favorabilă progresului fotbalului din Bănie. Drept urmare, Condescu îşi doreşte ca cele două echipe ale Craiovei să se unească în vederea înfiinţării unei formaţii fanion a Olteniei, care să facă faţă cu brio în Liga 1.

"Ţelul nostru este ca la Craiova să funcţioneze o singură echipă de Divizia A. Am mandat din partea domnului Mititelu, care mi-a spus că s-a săturat de războaie şi că vrea o singură FC Universitatea Craiova în Liga 1. Astfel, o echipă care are în spate o istorie fotbalistică bogată, o tradiţie deosebită, practic va reveni astfel în fotbal. Acesta este şi motivul pentru care m-am implicat în acest proiect.

N-am discutat deocamdată cu primarul Lia Olguţa Vasilescu, nu ştiu dacă o să am ocazia. Dar din partea noastră există toată disponibilitatea. Eu l-am şi întrebat pe Adrian Mititelu care este mandatul meu la club, iar el mi-a zis că da, vrem împreună cu Primăria să facem o singură echipă. Vrea ca în viitoarea structură să păstreze 33 la sută, 33 la sută să dea Primăriei sau altor investitori, iar 33 la sută pentrru suporteri, mai bine zis pentru această asociaţie pe care o formăm acum şi care va avea şi alţi susţinători", a comentat Condescu la Digi Sport.

Pe de altă parte, potriviti digisport.ro, Condescu a negociat venirea portarului Vâtcă (31 de ani) la Ştiinţa, în contextul în care Andrei Preda, unul dintre portarii Craiovei din tur, a fost suspendat pentru 16 etape de comisiile de disciplină ale FRF pentru că i-a bătut pe jucătorii lui CS "U" Craiova înaintea duelului direct dintre cele două formaţii ale Băniei.

Lotul Craiovei prezent la vizita medicală: Hotoboc, Preda (portar); Ciucă, Mârzeanu, Bălaşa, Frăsineanu, V. Gheorghe, Ripoli, Săceanu, Ciocârlă, Ad. Mititelu jr, Căle, Cruceru, Goge, Buşu, Nicolae, Rioşanu, Stoianov, D. Bălan, Sg. Popescu, Tătaru, R. Dumitru, Al. Cristea, Gângioveanu (jucători de câmp). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite