Voluntari – FCSB se putea încheia tragic: Explicație pentru o greșeală deosebit de gravă FOTO

0
Publicat:

FCSB e în căutarea unui titlu din 2015 încoace, însă poate să primească un alt titlu, încă de acum, deși mai sunt niște etape de jucat. Vorbim despre cel acordat pentru cele mai nesimțite reacții după o decizie strigătoare la cer!

Arbitrul Radu Petrescu, depășit de situație
Arbitrul Radu Petrescu, depășit de situație

În minutul 82 al meciului Voluntari – FCSB, la scorul de 0-2, autorul golurilor de până atunci, Malcom Edjouma (26 de ani), a avut o intrare criminală asupra adversarului său, Iosif Armaș (35 de ani). Și dacă un începător ar fi avut fluierul în gură, în mod cert, decizia ar fi fost cartonaș roșu pentru mijlocașul FCSB-ului. Pe teren însă, centralul Radu Petrescu și arbitrul din camera VAR, Marian Barbu, au „reușit“ să se facă de râs: doar „galben“ pentru Edjouma, în timp ce Armaș urla de durere! Iar după meci, când au și apărut imaginile cu urmele crampoanelor pe corpul lui Armaș, Petrescu și Barbu au fost crucificați, pe bună dreptate!

Iosif Armaș, după Voluntari - FCSB
Iosif Armaș, după Voluntari - FCSB

Fault grosolan, ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu. Nu pot să înțeleg de ce n-au intervenit cei din cabina VAR. Acest cuplu, Radu Petrescu - Marian Barbu a mai avut faze clare pe care nu le-a judecat corect. Poate ar fi bine ca cei de la Comisia Centrală a Arbitrilor să nu-i mai delege împreună. Ori sunt prieteni și își acoperă reciproc deciziile, ori nu sunt prieteni și nu comunică!“, a spus fostul arbitru, Marius Avram, în studioul Digi Sport.

Iar pe toate canalele media au curs reacții similare:

*Constantin Zotta (fost arbitru, Orange Sport): Decizia corectă era una sigură, cartonaş roşu. E o gravă eroare!

*Basarab Panduru (fost fotbalist, Orange Sport): Ce faci cu piciorul ăla? Vii de sus în jos, din cap până pe piept. Că are intenţie, că n-are, puţin mă interesează. Trebuie să iei decizia corectă: cartonaş roşu!

*Florin Răducioiu (fost fotbalist, Prima Sport): Armaş arată acum ca-n filmul Mad Max, un film apocaliptic. Pur şi simplu e groaznic! Arbitrul trebuia să meargă la VAR și să revadă faza. Să nu mergi să vezi această fază? Sunteţi inconştienţi!

*Bogdan Bălănescu (director general Voluntari, Fanatik): Dacă se întâmplă așa ceva pe stradă, ești arestat, e de vătămare corporală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite