Acuze grave după faza brutală care a șocat România: Armaș, desfigurat, a dat un interviu exploziv VIDEO

0
Publicat:

Meciul Voluntari – FCSB (1-2) a arătat, încă o dată, că fotbalul românesc e încurcat de tehnologie! Adică, ceea ce Adevărul a semnalat cu referire la VAR (Video assistant referee), încă din octombrie 2022. Acum, avem încă o confirmare clare, în acest sens, după incidentul halucinant de duminică seară.

La interviul de după meci, victima acestui episod, moldoveanul Iosif Armaș (35 de ani), a apărut în fața reporterilor și a oferit niște declarații dure, pe bună dreptate, după ce i-a fost pusă în pericol integritatea fizică pe un teren de fotbal. Mai mult, antrenorul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu (51 de ani), de altfel un tip calm, cu mult bun simț, a făcut o dezvăluire care spune totul despre gravitatea acestui incident: „O intrare de K1 (n.r. – arte marțiale). N-am văzut la TV. Chiar dacă ești departe de fază, n-ai cum să nu vezi. Igor plângea în vestiar. S-a dezbrăcat în vestiar și plângea de durere“.

Armas jpg

Ce a declarat Igor Armaș?

*Putea să mă desfigureze, mai ales când văd ce am pe tot corpul. Am urme şi pe cap, pe faţă, pe corp. Eu zic că e bine (n.r. – ironic), vedem ce mai urmează. N-ai cum să ai intrarea această nici la un duşman, până la urmă, suntem colegi. Nu-mi explic cum e posibil aşa ceva.

*Nu ştiu ce mi-a zis Edjouma, ştiu că a venit la mine, dar în acel moment eu nu mai gândeam. Cred că și-a cerut scuze. Radu Petrescu (n.r. – arbitrul întâlnirii) n-a vrut să vorbească, s-a dus direct la vestiare, au încercat toţi colegii mei să discute cu el, dar nu s-a putut.

*Sunt foarte fericit, pentru că am scăpat cu bine din acea fază. E o fază inexplicabilă, îl înţeleg pe Radu Petrescu că a dat doar galben, dar nu înţeleg de ce n-a intervenit sistemul VAR?! Nu înţeleg gestul lui Edjouma, cum poţi să te duci cu piciorul atât de sus?

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite