Voleibaliştii români au pierdut (2:3) primul meci cu Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva minute, în Sala Sporturilor din Constanţa s-a încheiat primul meci dintre echipele masculine ale României şi Spaniei, contând pentru Liga Europeană. Conduşi cu 2:0, ibericii au revenit şi s-au impus cu 3:2.

Partida a fost controlată din start de oamenii lui Stelian Moculescu, care au câştigat primul set după 23 de minute, cu 25:16. Echipa noastră a reuşit să se impună şi în următorul (25:21), însă apoi au cedat ritmul: 23:25 şi 19:25. "Decisivul" a revenit tot formaţiei Spaniei (15:12), care a reuşit astfel să-şi consolideze primul loc în grupa A (are 19 puncte).

România a acumulat 18 puncte şi nu mai poate pierde poziţia a doua, una care îi permite să participe la Final Four-ul Ligii Europene. Ceea ce reprezintă o premieră pentru voleibaliştii noştri.

Echipele României şi Spaniei se vor întâlni şi mâine, de la ora 18.00, tot în Sala Sporturilor din Constanţa. În celălalt joc din grupa A, Slovacia s-a impus cu 3:0 (15, 19, 21) în faţa Marii Britanii. Turneul final al Ligii Europene va fi găzduit de Spania. Din grupa B s-au calificat echipele Portugaliei şi Turciei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite